Anmeldelser af Dimora Monte Brianzo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Dimora Monte Brianzo

Læs personlige anmeldelser af Dimora Monte Brianzo som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Dimora Monte Brianzo. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

fin service

Ejendommen med lejligheder ligger i et dejligt roligt kvarter selvom der kun er 5 minutters gang til Piazza Navona. Bustoppested lige udfor ejendommen, supermarked kun 100 meter nede af gaden.

Dimora Monte Brianzo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2014
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Dejlig efterårsferie i Rom (Monte Brianzo)

Vi har tidligere boet i en af lejlighederne, og denne gang medbragte vi et par gode venner, som meget gerne ville opleve byen. Opholdet i de 2 lejligheder var upåklageligt, og den meget centrale beliggenhed er et ekstra plus. Vi havde glæde af et supermarked 5 min.s gang op mod den spanske trappe, og vi indtog nogle dejlige måltider på de meget nærtliggende restauranter Orso 80 og Osteria Memmo. Begge steder med fortræffelige antipasti og god stemning. Også Maccheroni i Via delle Copelle kan anbefales. Vi kommer der hver gang, vi besøger Rom.
Der er aftalt en taxiordning, som betyder, at man kan kære til lufthavnen L.d.V. for ca 50 euro. Det fungerede nogenlunde, selvom der åbenbart var en eller anden form for strejke eller blokade af de kommunale taxier ved vores ankomst. Stor velvillighed i receptionen skal også nævnes.
Alt i alt en dejlig tur.

Dimora Monte Brianzo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Dimora Monte Brianzo
etværelseslejlighed int. 4 med 2 + 2 sovepladser (50 m²) 1. sal
toværelseslejlighed int. 5 med 2 + 2 sovepladser (50 m²) 1.sal
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2013
Antal rejsende 4 voksne
Navn

d. 6.- 17. juli. -13.

Alt var fint og tilfredsstillende. At vi ved at vælge en af de billigere lejligheder måtte undvære den skønne udsigt til den prægtige hvide bolig på den anden side gaden, var jo helt vores eget valg. Og tak for den dejlige rødvin. Som før var også denne en skøn ferie i dejlige Rom.

Dimora Monte Brianzo
Rent og pænt
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Dimora Monte Brianzo
toværelseslejlighed int. 3 med 2 + 1 sovepladser (40 m²)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Igen en succes med In-Italia...tur til Rom

Lejligheden er i en udlejningsejendom, yderst central i det gamle smukke Rom.
Nogle vil sige spartansk lejlighed...men til formålet helt perfekt..jo ikke her man opholder sig i timer.
Vi havde haft glæden tidligere i samme ejendom og denne gang "lokket" et vennepar med. Deres første Rom-besøg...og ikke det sidste.
Når vi ser ud ad vinduet..kigger til højre...ser vi den Spanske Trappe. Ser vi til venstre ville vi kunne se Vertikanet/Peterspladsen og Angelo-Borgen, hvis ikke træerne er så høje..men kort gå-afstand til begge.
Bag os få 100 meter til Navona-pladsen....og indenfor max. 2 kilometer...alt i det gamle Rom.
Perfekt placering.
Så når du/I vil se og ikke mindst opleve det gamle Rom, indenfor de gamle bymure...er dette stedet.
Skulle benene blive trætte fungere bybusser, undergrundsbane og sporvogne perfekt.
Tror vi så det hele...flere gange...dels ved dagslys (sol), dels ved natte-tide.
Husk området...gåafstand..1,5 til 2 km, finder I Trastevere...fantastisk spiseområde med hygge og nosdalgi. Det er på den anden side af Tiberen.
Vi vender tilbage...og til en lejlighed i samme ejendom.
Rom er fantastisk.
Og det bliver igen via In-Italia. Ring til dem, og I guides perfekt til et hvilket som helst område i Italien, også Rom.
Vi fløj med Ryan Air fra Billund til Rom.

PS..det passer med med frieriet ved Trevi Fontænens..oplevede det..med fuld hornmusik, pift og klap-salver.
Husk paven har udendørs "arrangement" om onsdage, Peterskirken kan være lukket..men vi fik velsignelsen af Hans Hellighed Papa Francesco og havde oplevelse af Pavemobilen.m.m.

Anbefaling til kommende gæster

Se ovenfor.

Dimora Monte Brianzo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Dimora Monte Brianzo
toværelseslejlighed int. 8 med 2 + 2 sovepladser (60 m²)
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2013
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Søren og familie fra København N boede på Dimora Monte Brianzo i Rom fra d. 13. til d. 17. oktober 2012.

Vi brugte in italia på opfordring af nogle bekendte og vi blev ikke skuffede. super nem og overskuelig hjemmeside, god betjening ved tvivlsspørgsmål. Vi boede på Dimora Monte Brianzo, som er nogle gode enkelte lejligheder med en rigtig god beliggenhed. vi boede 5 mins gang fra den spanske trappe og i gå afstand til mange af de store seværdigheder. I nærheden er både indkøbsmuligheder; bager, supermarked, men også dejlige små cafeer, der emmer af italiensk stemning. personalet på Dimora, er søde og behjælpelige, hvis man har spørgsmål om små som store ting om Rom.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2012
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Mogens og familie fra boede på Dimora Monte Brianzo i Rom fra d. 16. til d. 23. oktober 2011.

Jo, tak, turen til Rom var en stor oplevelse for os alle. Vi to "gamle" havde været der før, men for den øvrige familie var det første gang.

Beliggenheden er formidabel. Den Spanske Trappe til højre, Peterskirken til venstre og Piazza Navona lige bagved. Lejlighederne var udmærkede, specielt da vi havde nr 4 til rådighed som fællesrum. Daniella var hjælpsom og sørgede fint for vores hjemtransport med samme taxi som ved ankomsten.

Standarden i lejlighederne var udmærket. Dog er der følgende bemærkninger:

1. Som dansker kan man godt lide en dansk kop kaffe med filtertragt. Vi havde selv medbragt filtre, men en tragt var ikke til at opdrive, så vi måtte klare os med de små espresso-kedler. Termokande ville også være rart.

2. Det ville være en god startoplysning, hvis der lå et chartek med oplysning om hvor supermarked, grøntsagsmarked o.l. er, samt hvor man kan få en kop morgenkaffe den første morgen. Der er adskillige kaffebarer lige i nærheden, men det varede lidt før vi opdagede hvor diskrete de er med reklamerne. (Supermarkedet med brød ligger ca. 200 m til højre på Monte Br., grøntsagsmarkedet lige bagved)

3 Efter to dage var der ikke varmt vand på lejl. 5. Daniella tilkaldte en installatør, som ville fikse det til næste uge! Det var ligesom lidt længe at vente. Men hun forklarede, tålmodigt, at vi måtte kunne forstå at sådan var det altid når der havde været kraftig regn. Så kom der vand på vandvarmeren, og så måtte man naturligvis vente til det var tørret ud igen! Sådan var det hver gang! Heldigvis løste det sig i løbet af et par dage.

4. At centralvarmen heller ikke fungerede (i hvert fald i nr. 4) gjorde ikke noget, da vejret var så varmt, men der vil sikkert blive koldt de næste måneder, især med de utætte vinduer.

5. Der er mange gode spisesteder i nærheden. Det bedste vi fandt var "Matricianella" i Via Leone. Fantastisk god mad, hurtig betjening, rimelige priser, vinkort på størrelse med en stor telefonbog. Pladsbestilling et par dage i forvejen tilrådes, da romerne selv er flittige gæster.

6. Bus- og togbilletter kan købes i den 8-kantede tobakskiosk på pladsen på vej til supermarkedet.

Vi har været meget glade for opholdet og vil anbefale jer til vore venner som snart skal på en lignende tur.
Ps: Vi havde truffet aftale med Jens Ole Larsen om rundvisning i Vatikanet og Peterskirken. Det var en stor succes for os alle. Selv Mads på 11 år var opslugt af hans fortællinger og "hørte os i lektien" næste dag. Han får vores varmeste anbefaling - og vi så ved den lejlighed hvor nødvendigt det var, at have bestilt billetter i forvejen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2011
Antal rejsende 6 voksne, 3 børn
Navn
Mads og rejsefællerne fra Hillerød boede på Dimora Monte Brianzo i Rom fra d. 9. til d. 16. juli 2011.

Vi havde en fantastisk dejlig tur. Lejlighederne er godt lidt gammeldags indrettet (specielt køkkenerne var meget små). Men det fungerede fint - og beliggenheden er simpelthen fuldstændig suveræn. Tæt på alle de vigtigste seværdigheder - en uudtømmelig mængde af fremragende spisesteder indenfor 5 minutter ( hvad der jo i nogen grad kompenserer for det lille køkken!), løbeture langs Tiberen til de morgenfriske, etc. God service fra både c og c og jer.
Vi kommer meget gerne tilbage.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn
Helle, Steen og venner fra København S boede på Dimora Monte Brianzo i Rom fra d. 27. december til d. 3. januar 2011.

Vi var tre ældre par ( gennemsnitsalder 60+), som for lang tid siden besluttede at holde nytår i Rom. Vi lejede tre lejligheder i Via Monte Brianzo, og var så heldige, at vi fik tre lejligheder på samme etage. Det gav os rigtig gode muligheder for bl.a. at få drinks hos hinanden ( og man skulle ikke sidde klemt på et lille hotelværelse) inden den fælles aftenspisning ude i byen samtidig med, at vi hver især havde vores "eget". Lejlighederne ligger perfekt i forhold til at komme rundt i det indre Rom. Til en nytårstur er lejlighederne gode,- havde det været en varmere årstid, ville vi foretrække at bo i en lejlighed med terrasse. Og vi fandt selv ud af at skrue op for varmen, ellers var der noget koldt i lejlighederne, da vi ankom. Der ligger et fint supermarked i ca. fem minutters gåafstand ( gå op mod Den Spanske Trappe). Bureauet, der har lejlighederne, ligger lige ved siden af, og her kan man altid få hjælp til det ene eller andet. Vi havde hjemmefra bestilt en stor bil til at køre os alle fra lufthavnen til lejlighederne , og det fungerede perfekt. På hjemturen aftalte vi selv med bureauet, at de kørte os til lufthavnen i en stor bil. Og der bliver talt fint engelsk på bureauet.

Tips:
Husk at have legitimation med, hvis du er 65+ og skal på museum - så er det er gratis eller til reducerede priser.
Tøv ikke med at tage en taxa, hvis du er gangbesværet eller træt - det er billigt (pt. højst 7 euro indenfor bymuren).

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode December 2010
Antal rejsende 6 voksne
Navn
Eva og familien fra Roskilde boede på Dimora Monte Brianzo i Rom fra d. 13. til d. 17. oktober 2010.

Alt forløb fint. Vi var så tilfredse med lejligheden. Beliggenheden ideel. Super service omkring lejlighed og transport.
Vores varmeste anbefalinger :-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Esben og familie fra Århus boede på Dimora Monte Brianzo i Rom fra d. 8. til d. 16. juli 2010.

Det har været en fin, fin tur. Det er ikke første gang, vi har været i Rom - og heller ikke første gang, I har hjulpet med det praktiske. Også denne gang var det en prægtig oplevelse og både In-Italia i Danmark og den lokale repræsentant har ydet en glimrende og venlig service. Lejligheden i Monte Brianzo er forsynet med aircondition - og i juli måned er det en RIGTIG god ide ;-)
Beliggenheden er særdeles fin med både Piazza Navona, Parthenon, Peterskirken og et antal gode buslinier tæt på - de sidste lige uden for gadedøren. Vi skaffede os straks en 7-dages billet til den kollektive transport i Rom og omegn til den rørende pris af 16 euro pro persona. (Den er tjent hjem mange gange, bl.a. også fordi vi benyttede lejligheden til både et besøg i Ostia Antica og Tivoli.) Ankommer man til Stazione Termini holder buslinie 70 lige uden for hovedindgangen og den har stoppested lige over for Monte Brianzo-huset ca. 20 minutter senere. På de fleste Rom-kort er buslinierne/metro/s-tog samt deres endestationer indtegnet, så det er nemt at bruge dem. Desuden har man elektroniske busskilte ved stoppestederne, der løbende informerer om, hvilke busser, der er hvor mange stoppesteder og minutter fra at ankomme. Fikst!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 

Lignende boliger

Terrazza Soldati

Rom, Lazio

Terrazza Lucina

Rom, Lazio

Appartamento Fico

Rom, Lazio

Anbefalinger til dig

search map