Anmeldelser af Casa Giulia Lux

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Giulia Lux

Læs personlige anmeldelser af Casa Giulia Lux som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Giulia Lux. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Anne og familie fra København Ø boede på Casa Giulia Lux i Rom fra d. 12. til d. 19. april 2008.

Tak for et godt ophold i Rom - vi var dernede med to andre par. Vi boede for tredje gang i en stor lejlighed på Via Giulia nær Piazza Farnese - et fremragende sted. Dels ligger lejligheden dejlig centralt, og dels er det en rummelig lejlighed til tre par eller 6-7 personer. Der er 3 badeværelser med tilhørende 2-3 sovepladser, og det er langt at foretrække at bo sådan frem for på et hotel - ikke særlig meget dyrere. Samtidig er min kone afhængig af at kunne købe friske grøntsager, så med Campo de Fiori`s marked lige om hjørnet er også det ideelt. Rom om foråret - uden for påskeugen er god at besøge, fordi der i påsken er for mange mennesker, og på denne måde oplever vi foråret to gange. Tak for denne gang - måske vender vi tilbage en fjerde gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2008
Antal rejsende 6 voksne
Navn
Elisabeth og rejsefællerne fra Stavanger i Norge boede på Casa Giulia Lux i Rom fra d. 27. april til d. 1. maj 2007.

Vi er alle fantastisk godt fornøyd med vårt opphold i Roma.

Leiligheten var fantastisk, beliggenheten kunne ikke vært bedre. Vi leier gjerne denne leiligheten igjen og har allerede anbefalt den til våre venner og bekjente. Det er lite vann ( nesten ingenting) i to av dusjene, det er det eneste å utsette. Vi overlever imidlertid det siden alt det andre er så positivt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2007
Antal rejsende 6 voksne
Navn
Herluf og rejsefølge fra København Ø. boede på Casa Giulia Lux i Rom fra d. 16. til d. 23. oktober 2005.

Lejligheden i Via Giulia er fremragende - den kan I godt være bekendt at udleje.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2005
Antal rejsende 6 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Anbefalinger til dig

Dimora Giulia

Rom, Lazio

Aurelia Residence

Rom, Lazio

Terrazza Pallaro

Rom, Lazio

search map