Anmeldelser af Aurelia Residence

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Aurelia Residence

Læs personlige anmeldelser af Aurelia Residence som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Aurelia Residence. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Perfekt bolig for stor familie

Vi var syv voksne plus en baby som boede på Aurelia Residence 3 nætter i slutningen af oktober 2014. Lejligheden vi boede i var fin og perfekt til en større familie. To toiletter letter meget. Venligt personale og god morgenmad (selvom italiensk morgenmad altid er en italiensk morgenmad, det vil sige kager og hvidt brød). Virkelig hyggelig tagterrasse hvor vi spiste vores morgenmad. God beliggenhed meget tæt på Vatikanet, men med en meget trafikeret vej udenfor som skal krydses for at komme over til fortovet, lidt problematisk med barnevogn.

I lejligheden, Toscanini (E), som vi boede i var der to soveværelser til to personer i hvert rum og tre senge i dagligstuen, positivt at der var et køkken, som man kunne sidde om morgen og aften, hvis ikke alle ønskede at være oppe samtidigt.

Det er yderst lydt, så det eneste, der generede, var, at man konstant hører naboerne.

Aurelia Residence
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Aurelia Residence
Lejlighed Toscanini (E) med morgenmad
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2014
Antal rejsende 7 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Centralt beliggende - men støjende

Dejligt sted. Lidt slidt men fantastisk centralt.
Desværre skal man være indstillet på en del støj fra tog i baghaven samt fra den nærliggende vej.

Aurelia Residence
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Aurelia Residence
Lejlighed Corelli (B) med morgenmad
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Aurelia Residence
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Aurelia Residence
Lejlighed Corelli (B) med morgenmad
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Leiligheten var noe slitt og det var veldig lytt der (så finere ut på bildene som ligger ute). Veldig hyggelig og hjelpsom betjening.

Anbefaling til kommende gæster

Anbefaler restaurant Mama. Veldig god mat og egen meny for dem med cøliaki hvor man kunne velge over 50 forskjellige retter.

Aurelia Residence
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Aurelia Residence
Lejlighed Puccini (C) med morgenmad
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Flemming og familie fra Albertslund boede på Aurelia Residence i Rom fra d. 2. til d. 6. april 2013.

Vi har haft en rigtig god ferie. Jeres service i forbindelse med misforståelsen omkring lejlighedens størrelse var fantastisk. Og lejligheden, servicen på stedet, morgenmaden og beliggenheden var bare god. Det eneste vi måske syntes var lidt ubehageligt, var at vi fik ufattelige ømme ben, efter de lange gåture ;o)

På Aurelia Residence var der nogle meget venlige mennesker og de anbefalede os en restaurant som lå tæt på, ved navn GOOSE, her fik vi en formidabelt italiensk middag, med dejlig lokal vin til en meget rimelig pris.

Alt i alt nogle dejlige dage i Rom og det er bestemt ikke sidste gang vi har været i Rom.
Vi vil meget gerne bo på Aurelia Residence igen, hvis det er muligt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2013
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Margit og rejsefællerne fra Århus C boede på Aurelia Residence i Rom fra d. 2. til d. 8. september 2012.

Generelt var det en fantastisk tur.

Vi ankom til lufthavnen uden problemer, men her oplevede vi første lille nedtur på turen - vi kom i en taxi, der endte med at snyde os for 50 Euro (det vil være en gid idé at sætte billeder af taxaer med rette numre på siden så andre ikke blilver snydt) og informere om at der er fast pris - evt. hvor man finder hjælp i lufthavnene til at få fat i de rigtige taxaér, der ikke snyder - hun satte os også af væk fra hotellet så det var svært at finde - og da vi endelig ankom til hotellet kunne vi ikke komme i kontakt med ham der skulle lukke os ind - så første dag var lidt hård - men når det så er sagt så var de virkelig søde og service minded på Aurelia og vi boede skønt, der var godt nok ikke den udsigt vi blev lovet men det var virkelig et lækkert sted.

Anden udfordring blev madstederne - det bedste mad vi oplevede dernede var det vi købte i de små kød marked butikker og spiste hjemme på teressen - havde ellers hør at Rom ville være et af de bedste madsteder men det fandt vi aldrig - så et kort over hvor de gode madsteder er ville hjælpe folk ubeskriveligt - for det er un jungle at finde rundt i - og en guide i hvordan man slipper for at betale opdæknings gebyrer - ligeledes vigtigt at folk læser menu kortene meget grundigt, da nogle tind sælges efter vægt.

Et lille fif vi fandt frem til var at besøge seværsighederne i middagspausen eller om eftermiddagen - det er som om 90 % af alle tourister og guidede ture er om morgenen så der er det umuligt at komme til for mennesker - sov lidt længere - nyd seværdighederne rundt i byen uden at køre jer selv træt og gå så ind og se ect. Vertikanet og Peterskirken om eftermiddagen - og vær forberedt på at man nok ikke kan rumme hele Rom på en tur - det er virkelig for smukt.
Et andet lille fif kan være at gå ind i vinforretningerne nede i midtbyen evt. ved trevi fontenen, der kan man få god hjælp til at finde de vine - likører der passer tiléns smag og de giver gerne smagsprøver - men vær sikker på at de holde de rabatter de lover - ellers god service og mange af vinene kan købes i supermarkederne billigt (det kan de bedste likører dog ikke).

Samlet vurdering er at vi er nød til at komme tilbage igen men over all en fantastisk tur.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2012
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Ole og rejsefællerne fra Sønderborg boede på Aurelia Residence i Rom fra d. 3. til d. 7. oktober 2010.

Rom er en dejlig by og levede som sædvanligt op til vore forventninger. Servicen fra In-italia var helt i top, og der blev straks iværksat kontakt til udlejer, da vi ikke kunne være der, inden for åbningstiden i receptionen (søndag) Da vi ankom stod vores navn på dørkontakten/åbneren med besked om, at tilkalde nattevagten. Det fungerede perfekt og personalet var meget søde og imødekommende. Både i receptionen og på morgenmadsrestauranten blev der ydet service ud over det sædvanlige. Lejlighederne på via Aurelia er exclusive og kan kun anbefales.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Malene og rejsefæller fra Frederiksværk boede på Aurelia Residence i Rom fra d. 30. april til d. 3. maj 2010.

Rom er en fantastisk by, med en dejlig atmosfære og historie på hvert et gadehjørne.
Residence Aurelia levede fuldt op til vores forventninger. Lejligheden var fin, servicen i top, og morgenmaden på tagterassen var super lækker.
Vi boedec5-10 min. gang fra Peterspladsen, og fik derfor oplevet stemningen på alle tider af døgnet.. (det kan anbefales at besøge pladsen kl 6 om morgenen, og have det hele for sig selv)
Det eneste minus ved opholdet, er at toget kører hvert 10.minut i baghaven, men kun i dagtimerne! Men omgivelserne opvejer dette!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Finn og Connie fra Sommersted boede på Aurelia Residence i Rom fra d. 22. til d. 28. november og på Villa Mary B&B i Positano fra d. 28. november til d. 3. december 2009.

Turen gik rigtig godt.

Taxaen ventede på os i Ciampino lufthavnen og lejligheden på Aurelia Residence var over forventning; rigtig stor og lækker med store altaner til begge sider, meget høflig og hjælpsom reception m.m. Beliggenheden lige ved Vatikanet er fortræffelig. Eneste minus er lidt trafikstøj. Bus 46 til Roms centrum holder næsten ved døren og Metroen er heller ikke langt væk.

Maggiore biludlejning var også OK. Vi har ikke noget at klage over. Betjening, bil m.m. var ok. Dog lidt blankslidte dæk til vores tur op på Vesuv på glatte veje på toppen! Det var lidt for spændende synes min kone.

Vores store værelse med altan i Villa Mary i Positano er bare så flot og værtinden Tiziana var meget venlig og hjælpsom. Hun kan lidt engelsk. (hun serverede bl.a. kaffe for os når vi var hjemme eftermiddag og aften, selvom det kun var Bed & Breakfast. Og sørgede for gratis transport til gode restaurationer i området. Vores udsigt fra terrassen over de lodrette by op ad klippevæggene og havet var fantastisk. Selvom vi var her i uge 49 var vejret til morgenmad på terrassen i solskin hver dag.

Der er 420 trappetrin + nogle stejle stier ned på ”torvet” i byen. Godt at vi ikke skal leve som gamle i den by. Byen og vejene og parkeringsmulighederne var værre end vi havde forestillet os, så den lejede bil brugte vi ikke meget på Amalfikysten. Godt det var uden for højsæsonen.

I alt en rigtig god tur og vi vil helt bestemt benytte os af In-Italias ekspertise og tilbud næste gang vi skal til Italien.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode November 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Carina og familien fra Ålesund i Norge boede på Aurelia Residence i Rom fra d. 11. til d. 15. oktober 2009.

I Roma ble vi fantastisk mottatt på leilighetshotellet. Frokost på taket, og råd om hva vi burde se, hvordan komme seg dit etc, var flott service. Leiligheten var romslig og ren, og beliggenheten bra. Skal vi til Roma igjen som familie, er det der vi skal bo.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2009
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 3 4 5 Næste side
 

Lignende boliger

Anbefalinger til dig

search map