Feriebolig i Rom

Appartamento Cherubini di Sopra

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Den lille opgang bag døren i Via di Monferrato 124 huser tre lejligheder: Ejerens egen, Appartamento Cherubino di Sotto på første etage og så denne på anden etage. Alle tre er de præget af kvalitet og gennemført god smag fra først til sidst. Det er et roligt nabolag, og der forekommer praktisk taget ingen larm fra gaden.

Romantik og gode madlavningsmuligheder

Det superromantiske soveværelse ligger på kvisten under det skrånende tag. Du skal ikke prøve at stå op i sengen, men taget er ikke så lavt, at det ellers medfører nogen problemer at bevæge sig i værelset. Det yderst praktiske køkken befinder sig i en lille niche i den ene ende af den store stue, og det er lige blevet sat ind (vi taler om 2015); det har et flot komfur med fire gasblus og ovn samt et stort køleskab med frostboks. Badeværelset er også lige istandsat og er meget lækkert.

Lejligheden på Appartamento Cherubini di Sopra

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (2. sal uden elevator)

Lejligheden ligger i to plan med indgang på 2. etage. Den består af stor stue med sovesofa til to personer og åbent, helt nyt køkken (2015) med fire gasblus, ovn og stort køleskab med frostboks, badeværelse med bruser og wc samt soveværelse dobbeltseng på kvisten.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Anbefalinger til dig

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Terme di Sorano

Sorano, Toscana

Hotel Villa Lo Scoglietto

San Vincenzo, Toscana

search map