Ferieboliger og hoteller på Ponza Ø

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Øen ligger lige over for kysten ud for Rom og kan nås med færgen fra Terracina og Formia.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Dramatiske skift

Ponza og de andre pontinske øer er alle af vulkansk oprindelse så kystlinjen er præget af dramatiske skift mellem tårnhøje klippeformationer og dejlige strande med fint hvidt sand. Den mest berømte strand er Chiaia di Luna men der findes utallige små bugter og hjørner, som minder om paradisiske landskaber.

Beøg Ponza uden bil

På Ponza findes flere boligkvarterer - eller bydele - som er forbundet med hinanden ad snørklede og smalle veje. Selv de lokale tør kun køre her med små biler, der alligevel er præget af lange ridser på siderne. Vi kan derfor kun anbefale at komme til øen uden bil og bevæge sig rundt på gåben eller på cykel og scooter, som kan lejes på øen.

Dykkerkurser

Øens specialiteter er baseret på fisk. Restauranter og spisesteder ligger i alle bydele, mens indkøbsmulighederne er få, når man kommer væk fra havnen (Il Porto). Dykkercenter findes i Santa Maria og i Le Forna. Lægeerklæring og to pasbilleder forlanges ved indskrivning til PADI dykkerkurser. Det er desuden muligt at leje båd eller komme med på sejltur til øerne Zannone og Palmarola.

 
 

Populært i Lazio

search map