Ferieboliger og hoteller
i Nettuno

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Henter indhold
Find din feriebolig eller dit hotel

Nettuno ligger blot ca. 70 km fra Italiens hovedstad og man kan således nemt kombinere en sol- & badeferie med et storbyophold i Rom eller besøge Rom på endagsture. Denne livlige badeby lever i høj grad af sommerturisme og byder på et væld af restauranter og udskænkningsstseder. Byens historiske stoltheder er den flotte middelbymur og byens monumentale fæstning.

ferieboliger
Images
Video
Tab 5
Tab 4
Tab 5

Populært i Lazio

Appartamenti Coppelle

Rom

Fire simple, men funktionelle og økonomisk overkommelige lejligheder med en drømmeplacering på Piazza delle Coppelle kun 250 meter fra Pantheon og 350 meter til Piazza Navona!

Balcone Grillo

Rom

En rummelig og lys lejlighed, som tilmed er smagfuldt indrettet og til at betale, er ikke ligefrem hverdagskost i Rom, men Balcone Grillo kan tilbyde det hele på én gang, og så har den tilmed både bal... kon, trådløs internetforbindelse, aircondition og meget mere. Læs mere

Florenza Residence

Sperlonga

Bo i lejligheder i centrum af Sperlongas gamle bydel i to ældre, men renoverede bygninger. Du vil elske placeringen her, hvor du både har en middelalderby og sandstrande, så langt øjet rækker. Og her kan det række langt.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog