Villa Santa Cristina

Magliano Sabina, Lazio
Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Domitilla Sveva

Bestil din ferie her fordi

  • du er til aktiv ferie
  • pool er et must
  • du vil bo landligt
Henter indhold

Villalejligheder med delt pool i Lazio

Et flot tofamilieshus fordelt på to etager. Hvis du lejer hele huset, er der rigeligt plads til 16 mennesker. Lejer du den ene villalejlighed, skal du være forberedt på at dele poolen med naboerne, men borset fra det har du din egen del af huset helt til dig selv.

Vis mere om Villa Santa Cristina

Villa Santa Cristina er et stort flot hus beliggende i bakkerne mellem Lazio og Umbrien i kommunen Magliano Sabina 7 km fra byen af samme navn. Fra villaen ser du dalen nedenfor og skråningerne, som er dækket med vinmarker og oliventræer. Nu og da græsser en flok får på de omkringliggende plæner. Villaens have er dog indhegnet, så du slipper for ubudne uldne besøgende.

Du kan leje hele villaen med pool og boldbane

Villaen er et tofamilieshus fordelt på to etager. Vil man leje hele huset, er der rigeligt plads til 16 mennesker i begge opholdsstuer, og køkkenet er veludstyret i begge lejligheder. Lejer du halvdelen af huset, skal du være villig til at dele poolen, som ligger i haven, men ellers har du din egen del af huset helt for dig selv. Poolen er 14 x 7 meter med en dybde fra 1,20 til 1,40 meter. Ca. 100 meter fra huset, på den anden side af den meget lidt befærdede vej, kan du desuden frit benytte gårdens sportsbane (kan benyttes som tennisbane eller lille fodboldbane).

Lejlighed Domitilla med 8 sovepladser:
- Lejligheden Domitilla er fordelt på 2 etager. I stueetagen findes køkken med stort komfur, opvaskemaskine og vaskemaskine, opholdsstue med satellitfjernsyn samt CD/DVD afspiller og pejs, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser (egnet til gangsbesværede gæster). På første sal er der soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og karbad, soveværelse med to enkeltsenge med eget badeværelse med toilet og bruser og soveværelse med to enkeltsenge med eget badeværelse med toilet og karbad. Fra stuen har du udgang til en dejlig terrasse med bord og stole samt udsigt over vinmarkerne og dalen.

Lejlighed Sveva med 8 sovepladser:
- Lejligheden Sveva er fordelt på 2 etager og er magen til lejligheden Domitilla, som ligger ved siden af. Den eneste forskel er at badeværelset i stueetagen ikke er udstyret for gangsbesværede gæster. Lejligheden Svevas stueetage indeholder køkken med stort komfur, opvaskemaskine og vaskemaskine, opholdsstue med satellitfjernsyn samt CD/DVD afspiller og pejs, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. På første sal findes soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse med toilet og karbad, soveværelse med to enkeltsenge med eget badeværelse med toilet og bruser og soveværelse med to enkeltsenge med eget badeværelse med toilet og karbad. Fra stuen har du udgang til en dejlig terrasse med bord og stole samt udsigt over vinmarkerne og dalen.

Villaen er desuden udstyret med centralvarme og internet opkobling (disse tjenester kan benyttes mod betaling). Ved ankomsten finder du en "velkomstkurv" med mælk, vand, vin, olie, smør, brød, æg, kiks, salt, sukker, te, kaffe og marmelade, så du ikke med det samme behøver at tage ind til byen, som ligger ca. 7 km væk.

Skjul teksten
Tab 5
Tab 6
Tab 7
Tab 2
Tab 4
Tab 4
Tab 8

Lignende boliger

Villa Laurentia

Magliano Sabina, Lazio

Villa Laurentia er det oplagte valg til to børnefamilier, der vil nyde hinandens selskab i smagfulde omgivelser i Lazio ca. 100 km fra Rom. Nyd solnedgangene og -opgangene fra haven og terrassen og das ved poolen. I vil elske det.

Villa Mary

Magliano Sabina, Lazio

Villa Mary ligger i rolige omgivelser blandt frodige smukke bakker dækket med olivenplantager og vinmarker. Ved huset får du en stor have med flotte cypresser og oliventræer, pool samt en pergola med bord og stole til hyggelige sommeraftener ved grillen.

Villa Le Radici

San Casciano dei Bagni, Toscana

Du får både fred og ro, høj kvalitet og smukke omgivelser i Villa Le Radici, som ligger i en befriende turistfattig del af Toscana. Pool, Wi-fi og god assistance sikrer et minderigt ophold for hele familien.

Anbefalinger til dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Vil du både på stranden og i poolen? Og have din egen terrasse? Og være sikker på, at børnene ikke kommer til at kede sig? Så er La Cecinella et oplagt svar.

Villa Iris

Corchiano, Lazio

Nyd ferien og hinandens selskab i fredelige, idylliske omgivelser i det nordlige Lazio. Her kan I slappe af i haven og ved poolen eller måske køre en tur til Rom?

Borgo Etrusco

Scarlino, Toscana

Hold din badeferie under ordnede forhold på dette pæne og hyggelige feriecenter. Her har du din egen terrasse, en dejlig pool og kun 7 km til de gode sandstrande. En rigtig god base til den perfekte solferie.

Populært i Lazio

Hotel Arcangelo

Rom

Her bor du blandt romerne med en kort gåtur til byens hjerte (Piazza Navona og Campo de' Fiori) på den anden side af Tiberen. Slap af efter dagen sightseeing i byen på tagterrassen med udsigt til Castel Sant'Angelo.

Villa Irlanda Grand Hotel

Gaeta

På Villa Irlanda Grand Hotel sås frøene til mange gode ferieminder. Rammerne udstråler elegance, strandene er flotte og kystbyerne er stemningsfulde. Du kan passende begynde at glæde dig allerede nu.

Hotel Il Guscio

Terracina

Få din ferie fyldt med både kultur og sand. Hotel Il Guscio ligger nemlig på en blind sidevej i udkanten af Terracina blot ca. 100 m fra den fine sandstrand.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog