Hotel i Gaeta i Lazio

Villa Irlanda Grand Hotel

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet ligger på den smukke kyststrækning mellem Formia og Gaeta og lokker med både swimmingpool, børnepool, restaurant, store grønne arealer og nem adgang til strand. Dertil er udflugtsmulighederne talrige og omfatter tilmed metropolerne Napoli (ca. 90 km) og Rom (ca. 150 km).

Hvad skal vi se?

Ud over gode muligheder for besøg i Napoli og Rom, så bør man absolut ikke gå glip af kystbyerne Terracina (ca. 35 km) og Sperlonga (ca. 18 km). Terracina er livlig, historisk og især kendt for Jupiters Tempel og sine sandstrande, mens Sperlonga er kyststrækningens hvidkalkede perle, også med indbydende sandstrande. Den klipperige kyststrækning mellem Gaeta og Sperlonga hører til de smukkeste i Italien, naturligvis afhængig af, hvilke landskabstyper der falder i ens smag. Fra hotellet er der ca. 4 km til centrum af Gaeta. Der er en livlig strandpromenade det meste af vejen. Man kan også tage bussen til Gaeta - eller til den anden nærliggende kystby Formia.

Våde elementer: Strand og swimmingpool

Selv om Villa Irlanda ligger i første række ned til vandet, så løber den trafikerede kystvej mellem hotellet og havet. Men ingen grund til bekymring for en gangtunnel giver sikker adgang til havet. Nede på stranden finder man både sand og klippepartier. Ca. 200 m længere henne er der en privat strand, hvor man kan leje strandservice til rabatpris. Midt i hotellets store parkanlæg med både citron- og appelsintræer ligger swimmingpoolen. Her finder man også både børnepool og jacuzzi. Af andre udendørs faciliteter kan der nævnes gratis parkering ved indgangen.

Parkanlæg og elegangte bygninger

Hotellets værelser ligger spredt i de elegante ejendomme. Kun to af bygningerne har elevator, men de andre er kun i to plan. I en af de separate ejendomme finder man morgenmadssalen, hvor morgenmaden serveres som buffet. Her er der også mulighed for at nyde sit morgenmåltid udendørs - alt efter hvordan vejret arter sig. Der er også restaurant på stedet i en tidligere kirke - et meget elegant og ejendommeligt rum med smukt træloft. Som et alternativ til stedets egen restaurant, er der også andre spisesteder inden for gåafstand.

Læs om værelserne på Villa Irlanda Grand Hotel

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel Maga Circe

San Felice Circeo, Lazio

Hotel Marina Riviera

Amalfi, Campania

Hotel Ganimede

Sperlonga, Lazio

Anbefalinger til dig

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Le Ville Relais

La Spezia, Ligurien

Populært i Lazio

Agriturismo Cerqueto

Acquapendente

Hotel Maga Circe

San Felice Circeo

search map