Anmeldelser af Golden Tulip Rome Airport Isola Sacra

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Golden Tulip Rome Airport Isola Sacra

Læs personlige anmeldelser af Golden Tulip Rome Airport Isola Sacra som ligger i Lazio. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Golden Tulip Rome Airport Isola Sacra. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Asle og familie fra Bergen i Norge boede på Hotel Isola Sacra i Fiumicino fra d. 21. til d. 22. juli 2012.

Et hotel som vi kender fra tidligere. Et fremragende lufthavnshotel. Restaurantpersonalet var gode til børn. Morgenmaden er blevet langt bedre end det , vi husker fra tidligere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen
Arne og rejsefælle fra Rødovre boede på Hotel Isola Sacra i Fiumicino fra d. 6. til d. 7. juli 2012.

Vi havde en dejlig tur, hvor alt bare fungerede godt.
Opholdet på Isola Sacra var en rigtig god oplevelse. Et dejligt hotel med god service og et pænt og rent værelse. Vi var der en overnatning, så det var jo ikke så meget.
Derudover har vi kun ros til den behandling vi har fået hos jer både i forhold til bestillingen og i forhold til selve rejsen.
Vi har været meget glade for valget af jer som arrangør af rejsen og vil komme tilbage, når vi skal til Italien igen.
Tak for god behandling.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Roland och fru från Landvetter i Sverige avslutade sin rundresa med att övernatta på Hotel Isola Sacra i Fiumicino från den 8. till den 9. september 2007. Innan dess hade bott på Minotel Camera con Vista i Frascati samt Residence Agreste i Vieste.

Vi började med två dagar på hotel Camera con Vista i Frascati ett litet men väldigt mysigt litet hotel i hjärtat av Frascati ,mycket trevlig och serviceinriktad personal . Hotellet ligger utmärkt till för att resa in till centrala Rom ( tåg till termini ca 30 minuter)

Efter besöket Frascati reste vi med hyrbil till Vieste på ostkusten, till Residence Argeste, måste vara en pärla på den adriatiska kusten i Italien,mycket bra mottagande ,fin lägenhet lite vid sidan om centrum men ändå på bekvämt gångavstånd till både strand och centrum.

Dax för hemresa ,en natt på utmärkta Hotel Isola Sacra i Fiumucino, bra service, bra restaurang bekvämt räckhåll till flygplatsen.

En alltigenom BRA semesterupplevelse som vi varmt kan rekommendera.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Hans Erik og familie fra Oslo boede på Hotel Isola Sacra i Fiumicino fra d. 1. til d. 2. juli 2004.

Rommene er meget bra ift. prisen, men man skal holde seg langt unna restauranten på hotellet. Den er dyr, dårlig og med en service jeg aldri har sett i Italia før.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Anbefalinger til dig

Relais Villa d'Assio

Colli sul Velino, Lazio

Residence Elianto

Anzio, Lazio

Populært i Lazio

search map