Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Fiumicino Lufthavn er Italiens største lufthavn og en af Roms internationale lufthavne. Den ligger 34 km fra Roms centrum og der er gode togforbindelser til byen, fx både til Termini hovedbanegård og til stationen Trastevere, som ligger lidt syd for centrum. Lufthavnens officielle navn på italiensk er Aeroporto Leonardo da Vinci di Fiumicino.

Tæt på lufthavnen

Et ophold i Fiumicino kan anbefales i forbindelse med sen ankomst eller tidlig afgang med fly, så man er tæt på lufthavnen og ikke risikerer at sidde fast i motorvejskø eller i et forsinket tog.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Gansle hyggelig

I skyggen af lufthavnen står selve byen og fiskerlejet Fiumicino, som er bygget op omkring en gren til Tiberen. Byen er ganske hyggelig og har mange gode fiskerestauranter. Den ligger ud til det Tyrrhenske Hav og har en fin sort (jernholdig) sandstrand, som i sommermånederne er meget populær blandt romerne.

Om sommeren afgår der færge til Sardinien fra Fiumicino.

 
 

Anbefalinger til dig

Relais Villa d'Assio

Colli sul Velino, Lazio

Hotel Maga Circe

San Felice Circeo, Lazio

Populært i Lazio

search map