Villa i Corchiano i Lazio

Villa Iris

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

En kilometer uden for den lille by Corchiano ligger denne flotte villa med udsigt over de grønne bakker, som er dækket af oliventræer, nøddebuske og vinmarker. Vi er kun 60 km fra Rom, og villaen er derfor et godt udgangspunkt både for udflugter til selve Den evige Stad og til de mange andre spændende byer i det nordlige Lazio.

Have med pool, pizzaovn og grill

Rundt om villaen ligger en stor have med havemøbler, brændeopvarmet pizzaovn, grill og ikke mindst et 15 x 6 meter stort svømmebassin. Her er ca. 12 km til Civita Castellana, hvor man finder supermarked og nærmeste togstation. Dog er der bager, købmand, slagter, frugt- og grønthandler mm i Corchiano.

Villa Iris med 14 sovepladser:
- I stueetagen finder vi en stor opholdsstue med pejs, køkken, spisestue og to soveværelser med dobbeltseng, der begge har eget badeværelse/toilet. På første etage findes endnu en stue med pejs, tre soveværelser med dobbeltseng, hvoraf de to har eget badeværelse/toilet, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse/toilet. På anden etage, hvortil man kommer ad en vindeltrappe, er der en lille stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer samt en terrasse med udsigt. Villaen er udstyret med vaskemaskine, opvaskemaskine, satellitfjernsyn, ovn, mikrobølgeovn, høj stol til børn og strygejern.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Villa Poggio Golo

Montepulciano, Toscana

Casa Grion

Corchiano, Lazio

Villa Mary

Magliano Sabina, Lazio

Anbefalinger til dig

Agriturismo Cerqueto

Acquapendente, Lazio

La Torre di Cesare

Maiori, Campania

Villa Laurentia

Magliano Sabina, Lazio

Populært i Lazio

Relais Villa d'Assio

Colli sul Velino

Hotel Maga Circe

San Felice Circeo

search map