Ferieboliger og hoteller i Civita Castellana

Fortezza Sangallo
 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Byen kaldtes tidligere Falerii Veteres, og dens indbyggere talte et sprog som lignede romersk latin. Byen blev erobret af romerne i 241. e.Kr. og en anden by blev grundlagt med navnet Falerii Novi. Senere beboede folk dog mest den tidligere Falerii Veteres som var nemmere at forvare da den havde en mere strategisk placering og i middelalderen havde fået en fæstning.

Kendt gennem tiderne

Byen er i dag en af de få byer som ligger på resterne af en etruskisk by. Civita Castellana har været kendt i mange århundrede for sin landbrugs-, oste- og terracottaproduktion.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Værd at besøge

- Fortezza Sangallo, en fæstning som i dag huser Museo dell’Agro Falisco hvor de arkæologiske fund fra området er udstillet (lukket om mandagen).
- Falerii Novi (gratis adgang): ruinerne af byen er fuldt tilgængelige for offentligheden og man kan stadig se byporten Jupiter, som ledte til den indre by, samt spor af byens veje og dets amfiteater.

 
 

Populært i Lazio

search map