Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Byen Bolsena ligger ved søen af samme navn i den nordlige del af regionen Lazio: Bolsenasøen. Den runde sø har ganske få byer, som ligger helt ned til søbredden, nemlig nabobyerne Marta og Capodimonte i den sydlige ende og Bolsena i den nordlige ende af søen.

Skønne pladser

Bolsena har en fin historisk profil med kirkerne Basilica di Santa Cristina, Chiesa del SS. Salvatore og naturligvis middelalderslottet Castello Rocca Monaldeschi di Bolsena. Byen huser også mange skønne pladser og et historisk museum for Bolsenasøen. Nede ved søbredden finder man en lystbådehavn og et lille færgeleje for ture rundt på søen.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Godt udgangspunkt

Bor man i Bolsena er det oplagt af benytte sig af de mange muligheder, som Bolsenasøen byder på: Man kan fx tage en sejltur på søen, som afgår fra Bolsena og ud til øerne Bisentina og Martana (der er søens eneste to øer). Alt i alt er der tale om et skønt område med skove og bløde bakker og et rigtigt godt udgangspunkt for at opleve det centrale Italien: etruskernes område, regionerne Umbrien (hvor man kan besøge Orvietos underjordiske by) og Toscana samt den evige stad Rom.

 
 

Populært i Lazio

search map