Ferieboliger og hoteller i Anguillara Sabazia

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Anguillara Sabazia har en smuk udsigt over Braccianosøen.

Kort over Anguillara Sabazia

Klik på kortet herunder for et overblik over ferieboliger i byen samt en oversigt over de nærmeste lufthavne og afstande fra byer i Nordeuropa.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Historiske levn fra en svunden tid

Anguillara Sabazia er en by som byder på mange historiske levn fra en rig historie. Man har blandt andet fundet levn fra stenalderen, hvilke kan ses på byens museum. I området kan man også besøge kilden kaldt Clavdia, hvor man - mod betaling af parkeringsplads - frit kan hente kildevand fra.

Hotel, ferielejlighed eller villa?

Hos In-Italia kan du vælge blandt mere end 1.500 ferieboliger i Italien, hvilket blandt andet inkluderer mange nøje udvalgte hoteller, villaer og ferielejligheder i Lazio

Vil du have et hurtigt overblik over alle tilgængelige ferieboliger i Anguillara Sabazia? Så brug søgemaskinen ovenfor. Hvis du søger en bestemt type indkvartering, kan du med fordel bruge filterfunktionen i søgemaskinen til at indsnævre oversigten. Men ellers kan du bare lade dig inspirere af de forskellige muligheder, måske får du lyst til at prøve en ny form for bolig denne gang.
 
Skal du for eksempel afsted med flere generationer af familien eller gode venner? Så kan det være en oplagt mulighed for at leje en villa i Italien. Her kan I nyde masser af privatliv uden at skulle dele faciliteterne med andre gæster. Ofte er det i sidste ende ikke dyrere per person end at bo på hotel.

Vil du gerne have hjælp til at træffe det helt rigtige valg, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe. Vi sidder klar med gode råd og tips til din ferie.

Transport

Der er kun 38 km fra Rom Fiumicino Lufthavn (lufthavnskode FCO) til Anguillara Sabazia. I denne lufthavn, som er Italiens største,  finder du en bred vifte af flyselskaber som easyJet, Ryanair, Norwegian, Vueling og SAS med ruter til hele verden - heriblandt direkte ruter til Danmark. 

Du kan finde information om ruter og afgangstider i søgemaskinen her på In-italia. Her er det desuden nemt at finde de bedste priser på flybilletter til din ferie.

Togstationen ligger omkring 3 km fra fra den gamle centrum. Udover togforbindelsen til Rom og Viterbo, kører der også busser herfra. Det er således ikke noget problem at komme hertil med offentlig transport. Vil du gerne udforske omgivelserne på udflugter i løbet af ferien, kan det dog være en fordel med en bil, som giver flere muligheder for at forlade alfarvej og følge pludselige indskydelser. Vil du leje en bil til ferien, er det mest praktiske som regel, at bestille billeje i Rom Fiumicino Lufthavn hjemmefra.

Restauranter og shopping

Godt udgangspunkt

Byen er opført på en lille bakke med dets middelaldercentrum højest oppe. Hovedgaden leder op til kirken Chiesa della Collegiata, hvorfra man finder en perfekt udsigtspost over søen. Byen er et godt udgangspunkt for udflugter rundt om Braccianosøen og til andre interessante udsflugtsmål rundt i Lazio-regionen. Fra byen går der tog til Rom og Viterbo. Bliver man i byen kan man slentre rundt i dens små skønne gader og gøre holdt på en af de mange restauranter og caféer som byen huser.

Lokale links

Byens egen hjemmeside

 
 

Populært i Lazio

search map