Book ferielejlighed, hotel eller feriebolig i Italien 2016

Ferie Italien 2016
 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

Vi nærmer os højsæsonen for bestilling af årets ferie i Italien og dagligt modtager vi bestillinger fra stamkunder, som ønsker at sikre sig en bestemt ferielejlighed eller hotel i 2016, og det er vi naturligvis meget glade for. Det er specielt i de populære sommerferieuger i juli måned, at der allerede nu begynder at være udsolgt på de mest populærer hoteller og ferieboliger. Har du derfor et specielt hotel eller en bestemt ferielejlighed du gerne vil forhåndsbestille, så er det ikke for tideligt!

Bestil tidlig rabat

En anden fordel ved at bestille dit hotel eller ferielejlighed i god tid, er, at du altid vil opnå de bedste rabatter, også kaldet early-booking-discount på hotelsprog! Ofte er det ganske store bestil tidlig rabatter hoteller tilbyder, når du bestiller i god tid, og du kan altid se den aktuelle rabat under hvert enkelt hotel i prislisten.

De mest populære hoteller og ferielejligheder

Via nedenstående link kan du se hvilke ferieboliger, som er mest populære hos gæsterne, og jeg har fremhævet fem af mine favoritter, som jeg ved der altid melder udsolgt i juli måned! Skolernes sommerferie i 2016 starter for de flestes vedkommende den 25. juni og slutter søndag den 14 august, men det er altid en god ide at tjekke kalenderen hos den lokale folkeskole. Ugerne 27, 28, 29 og 30 er de absolut største, uger når det gælder danskere, der holder sommerferie i Italien.

De mest solgte ferieboliger hos in-italia

Gratis afbestilling

Hos in-italia binder du dig ikke til din bestilling, før du har fået en bekræftelse fra os med de nye opdaterede priser for rejser i 2016. Derfor kan du altid gratis afbestille din forhåndsreservation, og få dit indbetalte depositum retur. Dette gælder dog ikke hvis der er særlige betingelser, f.eks ved bestilling af en villa etc. Dette vil dog altid fremgå af den bekræftelse du modtager, inden du indbetaler depositum.

Blandt vore mest populære destinationer for tidlig booking af sommerferie, efterårsferie og påskeferie i 2016 er bl.a.

5 udvalgte hoteller til ferie i 2016

Antica Taverna Casagrande ferie i 2016

Foto: Antica Taverna Casagrande i Toscana

 

La Collina dei Nebrodi på Sicilien

Foto: La Collina dei Nebrodi på Sicilien

 

Torre delle Fate i Veneto

Foto: Torre delle Fate i Veneto

 

La Torre Antica i Toscana 2016

Foto: La Torre Antica i Toscana

 

Agriturismo San Vittorino i Umbrien 2016

Foto: Agriturismo San Vittorino i Umbrien

Vinterferie, påskeferie og efterårsferie i 2016

Planlægger du en ferie i Italien i Påsken, vinterferien eller efterårsferien, så er det en ligeså god ide at bestille i god tid. Specielt påskeferien bliver ofte udsolgt, da det jo ikke kun er i Danmark vi holder ferie i påskedagene. Vinterferie er normalt i uge 7 eller 8 og efterårsferie er altid i uge 42, og det gælder også i 2016.

Med in-italia kan du ankomme til din feriebolig eller hotel på skæve dage, hvilket betyder, at du ikke behøver at rejse en lørdag eller søndag. Det er et godt tip at have i baghovedet, hvis du skal bestille flybilletter, da de meget ofte er billigere på hverdage end i weekender.

Vær opmærksom på at rejser du i sommermånederne juli, august og september, så er der flere ferieboliger og hoteller, som har fast ankomstdag og specielt i Toscana. Disse informationer fremgår altid i søgemaskinen, når du søger efter priser.

Husk at du også allerede kan booke din sommerferie i Italien 2017!

 
 

Populært i Toscana

search map