Sol og strand i Friuli

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Henter indhold

Regionen Friuli kan bestemt være med i første geled, når der er tale om sol og strand. Heroppe i toppen af Adriaterhavet, som grænser op til Slovenien og Kroatien, prydes de næsten 100 km kystlinje både af sandstrande, store laguner og klippestrækninger.

Områdets absolut mest legendariske og børnevenlige badebyer er Lignano og Grado. De adskiller sig meget fra hinanden: Lignano, som grænser op til Bibione i regionen Veneto, er en badeby af nyere dato og består af de tre områder Sabbiadoro, Pineta og Riviera. Grado derimod emmer af historie og ligger ud for enden af en lang tange med vand til alle sider.

Skjul teksten
ferieboliger
Tab 6
Tab 5

Populært i Friuli

Agriturismo l'Uva e le Stelle

Faedis

Agriturismo l’Uva e le Stelle ligger i et smukt vinlandskab i Friulis bakker, som grænser op til Slovenien. Her kan du vælge ferielejligheder og nyde en poetisk udsigt over vinmarkerne med Alperne i baggrunden.

Marina Porto

Lignano

Marina Porto er et mindre lejlighedskompleks, lige ned til lystbådehavnen i Lignano Sabbiadoro, 500 meter fra vandet og kun 300 meter fra centrum. Bebyggelsen råder over have med svømmebassin, nummereret parkering samt elevator.

Residence Azalee

Lignano

Residence Azalee er en række pænt møblerede tofamilieshuse beliggende ca. 600 meter fra stranden i Lignano. Alle lejligheder råder over aircondition, satellitfjernsyn, elektrisk kaffemaskine, sikkerhe... ds-boks, parkeringsplads og privat have med bord og stole. Til fælles brug for lejlighedernes gæster er der vaskemaskine og grill.Læs mere

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog