Sol og strand i Friuli

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Henter indhold

Regionen Friuli kan bestemt være med i første geled, når der er tale om sol og strand. Heroppe i toppen af Adriaterhavet, som grænser op til Slovenien og Kroatien, prydes de næsten 100 km kystlinje både af sandstrande, store laguner og klippestrækninger.

Find din feriebolig eller dit hotel
Hvor vil du hen?
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Søgekriterier (klik for at fjerne)
Friuli
Sol og strand

Områdets absolut mest legendariske og børnevenlige badebyer er Lignano og Grado. De adskiller sig meget fra hinanden: Lignano, som grænser op til Bibione i regionen Veneto, er en badeby af nyere dato og består af de tre områder Sabbiadoro, Pineta og Riviera. Grado derimod emmer af historie og ligger ud for enden af en lang tange med vand til alle sider.

ferieboliger
Tab 6
Tab 5

Populært i Friuli

Residence Parco Hemingway

Lignano

Residence Parco Hemingway er et dejligt sted for hele familien. Dine børn vil elske poolen, legekammeraterne og den nærliggende legeplads, mens du vil sætte pris på de rolige omgivelser og den korte afstand til stranden.

Sun Beach

Lignano

Bo her hvis du skal på badeferie og lægger vægt på en optimal beliggenhed i forhold til den dejlige sandstrand og det sprudlende byliv. Du skal blot krydse strandpromenaden for at komme til stranden, og spisesteder finder du lige uden for døren.

Residenza Verde

Lignano

Skal det være nemt og bekvemt, er dette sted et oplagt valg. Her bor du nemlig i meget kort afstand til sandstranden og samtidig finder du et hav af butikker, restauranter og andre feriefornøjelser lige uden foran din dør.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog