Sol og strand i Friuli

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Henter indhold

Regionen Friuli kan bestemt være med i første geled, når der er tale om sol og strand. Heroppe i toppen af Adriaterhavet, som grænser op til Slovenien og Kroatien, prydes de næsten 100 km kystlinje både af sandstrande, store laguner og klippestrækninger.

Områdets absolut mest legendariske og børnevenlige badebyer er Lignano og Grado. De adskiller sig meget fra hinanden: Lignano, som grænser op til Bibione i regionen Veneto, er en badeby af nyere dato og består af de tre områder Sabbiadoro, Pineta og Riviera. Grado derimod emmer af historie og ligger ud for enden af en lang tange med vand til alle sider.

Skjul teksten
ferieboliger
Tab 6
Tab 5

Populært i Friuli

Sun Beach

Lignano

Bo her hvis du skal på badeferie og lægger vægt på en optimal beliggenhed i forhold til den dejlige sandstrand og det sprudlende byliv. Du skal blot krydse strandpromenaden for at komme til stranden, og spisesteder finder du lige uden for døren.

Appartamenti Fiore

Lignano

Vil du bo i indbydende, lyse lejligheder, der er indrettet praktisk og moderne med flotte terrasser og balkoner, så har du muligheden her blot et stenkast fra centrum i den livlige badeby Lignano.

Marina Porto

Lignano

Marina Porto er et mindre lejlighedskompleks, der ligger helt centralt for en badeferie med tilhørende byliv. Søger du en feriebolig med pool og badestrand i gåafstand, har du muligvis fundet det du søger her.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog