Sol og strand i Friuli

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Henter indhold

Regionen Friuli kan bestemt være med i første geled, når der er tale om sol og strand. Heroppe i toppen af Adriaterhavet, som grænser op til Slovenien og Kroatien, prydes de næsten 100 km kystlinje både af sandstrande, store laguner og klippestrækninger.

Områdets absolut mest legendariske og børnevenlige badebyer er Lignano og Grado. De adskiller sig meget fra hinanden: Lignano, som grænser op til Bibione i regionen Veneto, er en badeby af nyere dato og består af de tre områder Sabbiadoro, Pineta og Riviera. Grado derimod emmer af historie og ligger ud for enden af en lang tange med vand til alle sider.

Skjul teksten
ferieboliger
Tab 6
Tab 5

Populært i Friuli

Residence Rubin

Lignano

Kalder badeferien og forestiller du dig en ferie på langs ved poolen eller på stranden - så kunne du vælge Residence Rubin som din feriebolig. Her bor du i enkle lejligheder, der ligger i et dejligt og roligt område tæt på stranden.

Residence Parco Hemingway

Lignano

Residence Parco Hemingway er et dejligt sted for hele familien. Dine børn vil elske poolen, legekammeraterne og den nærliggende legeplads, mens du vil sætte pris på de rolige omgivelser og nærheden til stranden.

Agriturismo l'Uva e le Stelle

Faedis

Agriturismo l’Uva e le Stelle ligger i et smukt vinlandskab i Friulis bakker, som grænser op til Slovenien. Her kan du vælge ferielejligheder og nyde en poetisk udsigt over vinmarkerne med Alperne i baggrunden.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
Skift sprog