Sol og strand i Friuli

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Henter indhold
Find din feriebolig eller dit hotel

Regionen Friuli kan bestemt være med i første geled, når der er tale om sol og strand. Heroppe i toppen af Adriaterhavet, som grænser op til Slovenien og Kroatien, prydes de næsten 100 km kystlinje både af sandstrande, store laguner og klippestrækninger.

Områdets absolut mest legendariske og børnevenlige badebyer er Lignano og Grado. De adskiller sig meget fra hinanden: Lignano, som grænser op til Bibione i regionen Veneto, er en badeby af nyere dato og består af de tre områder Sabbiadoro, Pineta og Riviera. Grado derimod emmer af historie og ligger ud for enden af en lang tange med vand til alle sider.

Skjul teksten
ferieboliger
Tab 6
Tab 5

Populært i Friuli

Bio-Appartamenti Mare

Lignano

Søger du en badeferie med alt hvad der hører sig til som nærhed til strand og sommerstemning i gaden, og vil du samtidig ikke gå på kompromis med dit miljøbevidste Jeg, er lejlighederne Bio-Appartamenti Mare lige sagen.

Residence Rubin

Lignano

Kalder badeferien og forestiller du dig en ferie på langs ved poolen eller på stranden - så kunne du vælge Residence Rubin som din feriebolig. Her bor du i enkle lejligheder, der ligger i et dejligt og roligt område tæt på stranden.

Residenza Verde

Lignano

Skal det være nemt og bekvemt, er dette sted et oplagt valg. Her bor du nemlig i meget kort afstand til sandstranden og samtidig finder du et hav af butikker, restauranter og andre feriefornøjelser lige uden foran din dør.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog