Sol og strand i Friuli

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Henter indhold

Regionen Friuli kan bestemt være med i første geled, når der er tale om sol og strand. Heroppe i toppen af Adriaterhavet, som grænser op til Slovenien og Kroatien, prydes de næsten 100 km kystlinje både af sandstrande, store laguner og klippestrækninger.

Find din feriebolig eller dit hotel
Hvor vil du hen?
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Søgekriterier (klik for at fjerne)
Friuli
Sol og strand

Områdets absolut mest legendariske og børnevenlige badebyer er Lignano og Grado. De adskiller sig meget fra hinanden: Lignano, som grænser op til Bibione i regionen Veneto, er en badeby af nyere dato og består af de tre områder Sabbiadoro, Pineta og Riviera. Grado derimod emmer af historie og ligger ud for enden af en lang tange med vand til alle sider.

ferieboliger
Tab 6
Tab 5

Populært i Friuli

Bio-Appartamenti Mare

Lignano

Søger du en badeferie med alt hvad der hører sig til som nærhed til strand og sommerstemning i gaden, og vil du samtidig ikke gå på kompromis med dit miljøbevidste Jeg, er lejlighederne Bio-Appartamenti Mare lige sagen.

Residence Shakespeare

Lignano

Du skal bo her, hvis du søger en badeferie i rolige omgivelser, med kort afstand til stranden. Her bor du i private lejligheder med balkon og skal blot krydse vejen og gå gennem pinjeskoven for at komme til den dejlige sandstrand.

Residence Sky

Lignano

Bo her, hvis du er til høj komfort og søger feriebolig i en af badebyerne langs Adriaterhavskysten. Ikke nok med, at du bor i moderne lejligheder med balkon, så finder du den livlige by uden for døren og stranden blot et stenkast væk.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog