Sol og strand i Friuli

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Henter indhold

Regionen Friuli kan bestemt være med i første geled, når der er tale om sol og strand. Heroppe i toppen af Adriaterhavet, som grænser op til Slovenien og Kroatien, prydes de næsten 100 km kystlinje både af sandstrande, store laguner og klippestrækninger.

Find din feriebolig eller dit hotel
Hvor vil du hen?
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Søgekriterier (klik for at fjerne)
Friuli
Sol og strand

Områdets absolut mest legendariske og børnevenlige badebyer er Lignano og Grado. De adskiller sig meget fra hinanden: Lignano, som grænser op til Bibione i regionen Veneto, er en badeby af nyere dato og består af de tre områder Sabbiadoro, Pineta og Riviera. Grado derimod emmer af historie og ligger ud for enden af en lang tange med vand til alle sider.

ferieboliger
Tab 6
Tab 5

Populært i Friuli

Agriturismo l'Uva e le Stelle

Faedis

Agriturismo l’Uva e le Stelle ligger i et smukt vinlandskab i Friulis bakker, som grænser op til Slovenien. Her kan du vælge ferielejligheder med pool og nyde en poetisk udsigt over vinmarkerne med Alperne i baggrunden.

Residenza Verde

Lignano

Skal det være nemt og bekvemt, er dette sted et oplagt valg. Her bor du nemlig i meget kort afstand til sandstranden og samtidig finder du et hav af butikker, restauranter og andre feriefornøjelser lige uden foran din dør.

Ville Rio

Lignano

Drømmer du om at kombinere en badeferie på Adiaterhavskysten med et ophold i rolige og grønne omgivelser, er Ville Rio måske stedet. Her bor du på et mindre sted med ferielejligheder i den rolige del af det ellers livlige Lignano.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog