Anmeldelser af Ville Rio

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Ville Rio

Læs personlige anmeldelser af Ville Rio som ligger i Friuli. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Ville Rio. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Ville Rio
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Ville Rio
Rækkehus med 8 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra tysk. Klik her for at se originalen

Lækkert

Vi var 2 familier afsted i en uge.
Huset er stort og rummeligt, med tilfredsstillende møblement.
Huset fremstår velholdt og rent - poolen ligeledes.
Vi var afsted i starten af juli måned - så vi tilbragte det meste af tiden udendørs. Enten på ture, i poolen eller på terrassen.
Mht dagligvarer indkøb, så ligger LIDL i gå afstand fra huset.
Grunden til vi ikke vurderer huset til 5 stjerner er. at huset er placeret lige ud til en forholdsvis stor vej og derved naturligvis en del trafik støj.
Ligeledes er der ikke plads til 2 biler i garagen (som vi ellers havde forstået der skulle være), dog var der mulighed for at placere bil nr. 2 i kælderen udfor vores garage.
Desværre havde vi bøvl med den ene aircon, så nætterne var, i nogle af rummene, meget varme.

Men alt i alt, et rigtig fint og velholdt sted, med rigeligt plads.

Ville Rio
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Ville Rio
Rækkehus med 8 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 5 voksne, 3 børn
Navn
Alexander og familie Hettenshausen i Tyskland har holdt ferie i Ville Rio i Lignano fra 27 maj-9 Juni 2012.

Tak for at spørge. Samlet set var vi meget tilfredse med huset.

Men vi har følgende forslag:
1. Tæpper: Der var kun én i huset, de andre fire tæpper måtte vi skaffe fra agenturet INTRAS. Det ville være bedst, hvis altid var masser af tæpper i huset.
2. Tørrestativ: er totalt i stykker og rustet. bør skaffes et nyt.
3. Tøjklemmer: var ikke tilgængelige
4. Knager i køkken og badeværelse til håndklæder: ville være nyttigt, men der er ingen.
5. Lamper i trappeskakt og udelamper er beskadiget: bør repareres.

Mange venlig hilsen og indtil næste gang.
Alexander

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2012
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra tysk. Klik her for at se originalen
Stinne og familie fra Randers SV boede på Ville Rio i Lignano fra d. 18. juli til d. 1. august 2009.

Huset levede bestemt op til forventningerne, og det var positivt, at der var mange glas, tallerkner osv, så man ikke skulle vaske op hele tiden. Der manglede dog i udpræget grad udstyr til grillen - der var kun en rist, ikke noget til at vende kødet med, ikke noget til at fordele kul med og ikke noget til at fjerne aske med. Emhætten var defekt, men det blev repareret med det samme, så det var bare super. Området er dejligt, og når man går gennem sportsskolen ned til stranden, er der rigtig god plads til begge sider. Skønt. Vi har sådan set kun et ankepunkt og det er vedr. afhentning af nøgler. Nøgler skal afhentes enten inden kl. 19 på et kontor eller inden kl. 23 på et hotel lige ved siden af. Hvis man kommer senere end kl. 23 kan man først få nøglen kl. 10.00 næste dag! Vi var kørt fra Danmark fredag kl. 18.30 og kørte i kø, kø, kø. Vi var fremme kl. 21.45, ret stressede fordi vi lige var sluppet igennem endnu en kø, hvor vi havde holdt stille i 11½ time. Det var ubærligt, hvis vi var kommet for sent til at afhente nøgler med 5 trætte børn. Hvorfor kan de nøgler ikke bare ligge til afhentning på hotellet hele natten? Alternativt kunne de installere en lås med kode, så man slet ikke skal hente nogen nøgle.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 3 voksne, 4 børn
Navn
Tina og og familien fra Hammel boede på Ville Rio i Lignano fra d. 11. til d. 25. juli 2009. Hun meddelte efter turen:

Vi var meget glade for at være i Lignano som er en dejlig by med en dejlig strand. Det er gode indkøbsmuligheder og restauranter.

Vi havde lidt startproblemer med en opvaskemaskine som ikke vaskede rent da den var total stoppet i spulearmen. Det fik vi renset ud og så kørte den upåklageligt. Kaffemaskinen var total tilkalket og på dag nr. 3 kunne den slet ikke brygge kaffe. Ved henvendelse i bureauet - fik vi omgående en ny så det var god service. Vaskemaskinen var utæt og slyngede dårligt men ved endnu en henvendelse til bureauet blev den rep. Det var dog først den sidste dag så vi ved ikke om den virkede efterfølgende.

Boligen er virkelig flot og det er nok det reneste vi er ankommet til endnu. Rigtig dejligt at bilerne kunne holde i kælderen. Trafikstøjen fra Viale Europa er generende. Vi sidder ude hele tiden og selv om aftenen er der MEGET larm. Det kunne være godt hvis man kunne sidde ude på den anden side af boligen (mod poolen). Der er der nogle utrolig flotte palmer og det er meget hyggeligt men alligevel kunne det være godt at kunne være der når man har fået nok af støjen på den anden side. Til gengæld kan man ikke høre trafikken indendørs når skodder og vinduer er lukkede. Alt dette vidste vi godt hjemmefra fra jeres beskrivelse og diverse rejseoplevelser men det er synd for boligen med denne beliggenhed.

Det er bestemt ikke sidste gang vi rejser med jer da vi har fået en fantastisk service og der har ikke været noget at være i tvivl om i forløbet. Ved booking kom der besked omgående og ved indbetaling blev der givet besked at I havde modtaget betaling osv. Det har været en MEGET god oplevelse for os alle.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 6 voksne
Navn
Frank og familien fra Svedala i Sverige boede på Ville Rio i Lignano fra d. 26. juli til d. 2. august 2008.

Rejsen var super! Vi var 100% tilfreds med huset, med service og med det hele arrangement! Alt gik ukompleceret og der vi havde et enkelt lille problem en dag med strøm der gik i huset, så var der nogen til stedet for at fixe det efter 10 Min.! Top!

Vi overvejer at måske vælge InItalia igen næste år!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn
Magnus og fem andre fra Moelv i Norge boede på Ville Rio i Lignano fra d. 19. til d. 26. juli 2008.

Vi reiste 2 norske familier til Lignano og har hatt en meget fin ferie !
Leiligheten var stor og fin med god plass til 4 voksne og 2 barn. Vi ble imponert over utearealet som fulgte med, en deilig hage helt for oss selv med utepeis og det vi behøvde ! Bassenget og området der ble flittig brukt de dagene vi ikke gikk til stranden. Vi hadde det usjenert og trivelig der også, selv om vi delte denne plassen med de andre beboerne i huset. Bilene ble parkert og låst inn, og dette følte vi var trygt og greit. Selv om "våres" leilighet lå ut mot vegen, var ikke støy fra trafikken der alt for plagsom. Alt svarte til forventningene + litt til ! Det er ikke alltid som det står i brosjyrer, men her stemte dette :-) Et tips er å ha noen sykler lett tilgjengelig, det ble litt langt å gå til byen i varmen ! Selvfølgelig kunne man bruke bil, men det var ikke lett å finne ledig parkering. Så er det også godt å slippe å være avhengig av bil når man har ferie !
Det kunne kanskje ligget noe mer info i leiligheten om hvordan man finner de forskjellige "atraksjoner" i området ! Noen er interessert i å reise til Venezia, men går det f.eks. båt dit? Slike ting kan være greit å vite! Man må beregne ganske god tid til og fra Autostradaen, vi stod ganske lenge i kø både når vi kom til og reiste fra Lignano.
Vi takker for oss og kommer kanskje tilbake en annen gang :-)

Vennlig hilsen 6 glade nordmenn !

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
Helle og familie fra Vejle boede på Ville Rio i Lignano fra d. 21. juni til d. 5. juli 2008.

Tak, vi havde en dejlig tur til Italien og vi kendte området samt byen, som vi er meget glade for. Vedr. boligen var vi meget tilfredse med huset, men synes møbler samt udstyr var meget sparsomt. Vi havde godt vejr alle 14 dage, men skulle man opholde sig inden døre var der f.eks. ikke noget sofabord. Køkkenet havde kun det mest nødvendige, f.eks. var der ikke et vinglas, hvor mange i Italien drikker ikke vin?
Sidst bør I gøre opmærksom på, at husets have vender ud imod Lignano`s mest befærdede vej og at der derfor er megen trafiklarm. Dog vil jeg sige, at vi i det store hele var meget tilfredse med huset og vores ferie generel og rejser helt sikkert med jer igen.

In-Italia's kommentar

Rigtig mange italienere drikker faktisk ikke vin, og de, der gør det, bruger næsten altid det, vi i Danmark ville kalde "vandglas"...

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 6 voksne
Navn
Hans og fra Hobro boede på Ville Rio i Lignano fra d. 28. juli til d. 4. august 2007.

Efter en absolut vellykket ferie hvor kvaliteten på boligen var langt over det forventede, 6 stjerner ud af 5 mulige, huset var perfekt, haven. grillen, poolen jeg kunne blive ved. Der var så pænt rent, huset veludstyret med alt hvad der var brug for i en feriebolig.
Kort sagt vi havde en vidunderlig ferie, stedet var perfekt ingen støjende værtshuse eller lignende.
Vi havde lidt langt til morgenbrød og supermarked, men da vi fik styr på veje og lokaliteterne var der slet ingen problemer.
vi ankom til Lignano, henvendte os hos Intras, her trak man et nummer, som man efterfølgende blev betjent af, simpelthen perfekt. Vi fik en god vejledning omkring opholdet, papirer og brochurer, betalte depositum og rengøringsbeløbet, jeg spurgte så om vej til huset, pigen tog et flot kort over området, tegnede en rute fra Intras til Villa Rio.
Vi skulle tilbage af Via Latisana, skifte til Via Mercato og ud på Viale Europa hvor vores feriested skulle være.
Den gik bare ikke, Ville Rio ligger på Via Livenza 22 som er en sidevej til Via Tarvisio. Det er korrekt at Ville Rio ligger imellem Via Livenza og Viale Europa, men der er ingen indkørsel fra Viale Europa.
Det sidste som jeg syntes burde oplyses ved køb af ferieboligen var. At i dagtimerne var der meget trafikstøj fra Viale Europa, samt at stranden var længere væk end de oplyst (1000 m).
Jeg håber ikke I betragter mit brev som ”brok” det er ikke ment sådan, men som en oplysning til jer om vores oplevelse.
Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 5 voksne, 1 barn
Navn
Monica med familj från Rödby i Sverige bodde på Ville Rio i Lignano från den 16. till den 23. juni 2007.

Jodå, vi har haft en underbar vecka i Lignano! Villa Rio var ett mycket bra ställe att bo på, skönt med en liten återvändsgata utan biltrafik. Man hörde trafik om man öppnade fönster åt baksidan, men vi rekommenderar att man låter fönster och fönsterluckor vara stängda hela tiden för att kunna dra nytta av värmeavskärmning och dessutom luftkonditioneringen som funkade bra. Poolen var skön att ta till när det var för varmt på stranden eller bara svalka sig i när man gått hem från stranden. Köket var bra utrustat förutom att vi saknade en stekpanna. Det mesta går ju att grilla, på den fina grillen, men tacos var svårt att fixa där! Sängarna var sköna för att vara hyrsängar. det enda som inte fungerade var tvättmaskinen. Dels var den inte automatisk, utan man fick gå ner o sätta på tvätt, sen sätta på sköljning, sen centrifugering och ändå var det skum i tvätten och den var dyngsur och fick vridas ur. Men det torkar ju fort och nån vecka överlever man.

Själva byn var trevlig. Lugnt men ändå liv och rörelse. Mycket restauranger av olika slag och roliga affärer. Affärsgatan var mysig att gå och strosa på sent på kvällen.

Stranden var helt ljuvlig med bra solmöjligheter, i vattnet var det lagom grunt så att man inte behöver vara livrädd att barnen ska drunkna, men ändå slipper gå flera hundra meter för att doppa sig. det fanns många volleybollnät med jämna mellanrum. Rekommenderar tidiga joggingturer, redan vid 6 på morgonen var det 20 grader varmt och cirka 2-300 pers på stranden som joggade, gick stvgång, tränade Qi gong, samlade snäckor eller badade.

Bästa affären tyckte vi att Eurospar var att handla mat i, det finns annars flera olika kedjor inom litet område.

Kort sagt, det enda vi ångrar med denna resan är att vi inte stannade en vecka till! samtliga var helnöjda, från 10-åringen, till 15åringen och 18- och 20åringarna, till mamma och pappa!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 8 voksne
Navn
Hans og familie fra Sandefjord i Norge boede på Ville Rio i Lignano fra d. 15. til d. 22. juli 2006.

Turen ble Ganske mislykket da vi første natten ble robbet for alt av verdisaker.Dette skulle dere helt klart ha informert om at det var et svært belastet kriminelt område og huset vi leide hadde hatt same type innbrudd tidligere.Antaglig ikke så svært lenge før oss etter mærkene å se.Derfor bruke vi de 4 første dagene på politistasjonen og hos utleier samt mange tusen kroner i dyre tlf.samtaler med forsikkring,banker,ambasade osv. Håper dere advarer andre som skal i det område vi leide.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Villaggio Los Nidos

Lignano, Friuli

Villaggio Nautilus

Bibione, Veneto

Anbefalinger til dig

Prosecco Relais

Refrontolo, Veneto

Hotel Villa Odino

Quarto d'Altino, Veneto

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Populært i Friuli

search map