Feriebolig i Lignano i Friuli

Villaggio Los Nidos

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Der er visse ting, som er ekstra vigtige, når man har ferie, specielt når hele familien skal give sit besyv med. Det kan være området, faciliteterne og aktiviteterne, som bestemmer, hvor turen går hen. Og er det tilfældet for jeres ferie, så er denne rigtig gode familievenlige ferieby et oplagt valg.

Tæt på både strand og shopping

Villaggio Los Nidos ligger på et stort område i den centrale del af Lignano, Sabbiadoro, hvilket gør at du har alt inden for kort gåafstand. På ca. 5 min. går du ned til den dejlige sandstrand og promenaden Lungomare Trieste, som løber langs med stranden. Du kan også hurtigt gå til Piazza Abbazia og Viale Venezia, som er den lange gågade fyldt med butikker, caféer og restauranter i alle prisklasser. På Villaggio Los Nidos er der bar med terrasse, hvor du foruden drikkevarer kan bestille lette måltider som salater, pastaretter mm til frokost.

Aldrig et kedeligt øjeblik

Der er ikke langt til underholdningen her, for på Villaggio Los Nidos er der masser af aktiviteter for hele familien. I kan spille tennis, fodbold og beachvolley. Her er poolområde med stor pool og jacuzzi-afdeling, separat børnepool, liggestole og parasoller.
I højsæsonen er her underholdning for børnene, vandgymnastik og diverse vandlege. Hvis ikke dette er nok til at aktivere og motionere familien, står der også et par maskiner i udendørstræningsrummet.

Her er små legepladser spredt over hele området, hvor de yngste gæster kan få nye legekammerater, og bliver det for varmt udendørs, er der også legerum ved receptionen.

Der er mulighed for at få vasket tøj (mod betaling), og I kan leje cykler, tennisketchere mm.

Boligen

Du kan vælge imellem forskellige boligformer på Villaggio Los Nidos. Indretningen er rustik med hvide stenvægge, klinker og træ. Samtlige lejligheder er udstyret med aircondition, Sat-TV, mikrobølgeovn, hårtørrer, fri WI-FI og italiensk mokka. Kaffemaskine kan lånes i receptionen, så længe de rækker: først til mølle...

Bungalow Los Nidos Comfort og Le Rondini har desuden grill og siddepladser på udeområderne.

Lejlighederne på Villaggio Los Nidos

Los Nidos Classic med 4 sovepladser (med have)

Disse bungalower på ca. 36 m² og består af opholdsstue med køkkenhjørne, soveværelse med 2 sengepladser, soveværelse med 2 sengepladser i køjeseng, badeværelse med bruser. Have med bord og stole. De har privat have samt strandservice med 1 parasol og 2 liggestole inkluderet i prisen. Tagkonstruktionen gør at væggene mellem rummene ikke er i fuld højde men 2,2 meter høje. De er renoverede og har nye møbler.

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (stueetage)

Disse lejligheder ligger i stueetagen er på ca. 36 m². De består af opholdsstue med køkkenhjørne og 2 sengepladser, soveværelse med to sengepladser, badeværelse med bruser. Have med bord og stole.

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (første etage)

Disse lejligheder ligger på første etage og er på ca. 36 m². De består af opholdsstue med køkkenhjørne og 2 sengepladser, soveværelse med to sengepladser, badeværelse med bruser. Balkon med bord og stole.

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (anden etage)

Disse lejligheder ligger på 2. etage og er på ca. 32 m². De består af opholdsstue med køkkenhjørne og 2 sengepladser, soveværelse med to sengepladser, badeværelse med bruser. Skråtag og fritliggende rafter gør, at væggene ikke er i fuld højde, men blot 2,2 meter. De har to balkoner hvoraf den ene er lidt mindre end den anden.

Etværelseslejlighed med 4 sovepladser (inkl. morgenmad)

Disse lejligheder ligger i hovedbygningen og er på ca. 28 m². De består af opholdsstue med køkkenhjørne og 4 sengepladser, hvoraf 2 i køjeseng, badeværelse med bruser. Her er morgenmad inkluderet i prisen, ud over hotelservice og strandservice med 1 parasol og 2 liggestole. Rummene er renoverede og har balkon.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Villaggio Nautilus

Bibione, Veneto

Villaggio Lido del Sole

Bibione, Veneto

Residence Girasoli

Bibione, Veneto

Anbefalinger til dig

Residence Florida

Porto Santa Margherita, Veneto

Residence Lia

Bibione, Veneto

Villaggio Lido del Sole

Bibione, Veneto

Populært i Friuli

search map