Feriebolig i Lignano i Friuli

Sun Beach

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dette nyrestaurerede lejlighedskompleks på 5 etager ligger på strandpromenaden, i hjertet af Lignano Sabbiadoro, hvor du finder kilometer lang gågade med caféer, restauranter og indkøbs- samt shoppingmuligheder. Med andre ord fristelser for store og små.

Pæne lejligheder

Lejlighederne er pænt møbleret - de er rummelige, dog er stilen en smule gammeldags. Der er elevator i ejendommen og samtlige lejligheder har gode faciliteter som satellittv, aircondition, mikrobølgeovn, opvaskemaskine, vaskemaskine, elektrisk kaffemaskine, og balkon med bord og stole. Til hver lejlighed hører garageplads til én bil.

Lejlighederne på Sun Beach

Toværelseslejlighed med 3/5 sovepladser (type B5)

består af opholdsstue med køkkenhjørne og to sovepladser i sovesofa, soveværelse med tre sovepladser, badeværelse med toilet og bruser samt pænt stor balkon med havudsigt.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (type CX)

der er blot denne ene. Og den ligger på øverste etage og består af opholdsstue med køkkenhjørne og to sovepladser i sovesofa, to soveværelser med to sovepladser i hvert, badeværelse med toilet og bruser samt pænt stor balkon med direkte udsigt over stranden og havet.

Treværelseslejlighed med 6/8 sovepladser (type C8)

består af opholdsstue med køkkenhjørne og to sovepladser i sovesofa, soveværelse med tre senge, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt balkon.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Residence Sky

Lignano, Friuli

Casa Bellarosa

Lignano, Friuli

Bio-Appartamenti Mare

Lignano, Friuli

Anbefalinger til dig

Residence Shakespeare

Lignano, Friuli

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært i Friuli

search map