Fotokonkurrence september 2010

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Henter indhold

Denne måneds vinderbillede er taget af Camilla Svensson fra Tidaholm i Sverige og viser det myldrende og farverige strandliv i Monterosso, en af de fem byer i Le Cinque Terre – en sand myretue, når det ses lidt på afstand! Dette fine motiv skal fremhæves for at vise en anden side af strandlivet i Italien, der ellers som oftest illustreres med lange snorlige rækker af ens liggestole og parasoller.

Find din feriebolig eller dit hotel
Hvor vil du hen?
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 

Stort tillykke til Camilla Svensson og en stor tak til alle andre deltagere i fotokonkurrencen!

ferieboliger
Tab 6
Tab 5

Populært på Sardinien

Residence Stella di Gallura

Porto Rotondo

Drømmer du om at tage din familie med på en uforglemmelig badeferie til Costa Smeralda? På Residence Stella de Gallura får du alle forudsætninger for, at få drømmen opfyldt. Du får pool, børnepool, gåafstand til strand og lejligheder med privat udeområde.

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

Oplev den helt særlige atmosfære på denne smukt ombyggede herregård i den hyggelige by Figline Val d’Arno. Her har du byliv, restauranter og hele to pools lige uden for døren.

Hotel Villa Lo Scoglietto

San Vincenzo

Nyd den gode stemning på det trestjernede familiedrevne Hotel Lo Scoglietto. Her kan du ligge på den private og dejlige sandstrand og samtidig har du kun ca. 800 meter ind til den lille hyggelige kyst... by San Vincenzo. Uanset hvilket værelse du vælger, så får du balkon og aircondition - havudsigt er muligt mod en lidt højere pris.Læs mere

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog