Fotokonkurrence september 2010

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Henter indhold

Denne måneds vinderbillede er taget af Camilla Svensson fra Tidaholm i Sverige og viser det myldrende og farverige strandliv i Monterosso, en af de fem byer i Le Cinque Terre – en sand myretue, når det ses lidt på afstand! Dette fine motiv skal fremhæves for at vise en anden side af strandlivet i Italien, der ellers som oftest illustreres med lange snorlige rækker af ens liggestole og parasoller.

Stort tillykke til Camilla Svensson og en stor tak til alle andre deltagere i fotokonkurrencen!

Skjul teksten
ferieboliger
Tab 6
Tab 5

Populært på Sardinien

Hotel La Margherita

Alghero

Centralt beliggende hotel lige uden for de gamle bymure i Algheros. Kommer du i bil, så efterlader du den blot i hotellets garage. Nemmere bliver det ikke. Gå hen til middelalderbyen, hvor det om aftenen syder og bobler af liv.

Il Borgo di Punta Marana

Porto Rotondo

Il Borgo di Punta Marana ligger ca. 100 meter fra havet i den smukke Marinellabugt hvis lille havn og adskillige indkøbsmuligheder ligger i nærheden. Der er legeplads og restaurant ca. 150 meter fra bygningerne.

Locanda Bellavista

Cervo

Sætter du pris på italiensk husmandskost, central beliggenhed og en mageløs udsigt (og ser igennem fingre med en beskeden værelsesstandard), så er Locanda Bellavista det helt rette valg for dig.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog