Fotokonkurrence september 2010

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Henter indhold
Find din feriebolig eller dit hotel

Denne måneds vinderbillede er taget af Camilla Svensson fra Tidaholm i Sverige og viser det myldrende og farverige strandliv i Monterosso, en af de fem byer i Le Cinque Terre – en sand myretue, når det ses lidt på afstand! Dette fine motiv skal fremhæves for at vise en anden side af strandlivet i Italien, der ellers som oftest illustreres med lange snorlige rækker af ens liggestole og parasoller.

Stort tillykke til Camilla Svensson og en stor tak til alle andre deltagere i fotokonkurrencen!

Skjul teksten
ferieboliger
Tab 6
Tab 5

Anbefalinger til dig

Il Trebbiolo Relais

Pontassieve, Toscana

Tæt på Firenze og smukke Fiesole ligger denne flotte toskanske villa, i dag indrettet som bopæl for Sabrina og hendes mand samt ferieoase for deres gæster. Du vil sætte pris på stedets stilhed og skønhed.

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

På Residence i Piastroni bor du i fredelige omgivelser uden støjgener fra trafik og alligevel kun 500 meter fra en hyggelig middelalderby i bakkerne bagved Toscanas bedste sandstrande. Her findes en r... ække lejligheder, en stor pool på 20 x 9 m med børneområde og en god restaurant.Læs mere

Agriturismo Paradiso

Asciano, Toscana

Agriturismo Paradiso personificerer på mange måder det ægte Toscana. Det smukke genkendelige landskab, gæstfrihed og rustik landlig mad til robuste vine. Ved huset er der fem lejligheder, et spisested, en pool og en lille legeplads.

Populært i Toscana

Hotel Villa Lo Scoglietto

San Vincenzo

Nyd den gode stemning på det trestjernede familiedrevne Hotel Lo Scoglietto . Her kan du ligge på den private og dejlige sandstrand og samtidig har du kun ca. 800 meter ind til den lille hyggelige kys... tby San Vincenzo. Uanset hvilket værelse du vælger, så får du balkon og aircondition - havudsigt er muligt mod en lidt højere pris.Læs mere

Parc Hotel

Peschiera sul Garda

Parc Hotel er et ferieanlæg tiltænkt og indrettet til børn. Her finder du og din familie et hav af aktiviteter til en all-inclusive ferie.

Parc Hotel Gritti

Bardolino

På Parc Hotel Gritti bor du lige ud til søpromenaden og stranden Mirabello ved Bardolino bycentrum. Vælg blandt hotellets 260 værelser, der råder alle over aircondition (i højsæson), sat-tv, minibar, værdiboks og eget bad.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog