Ferieboliger og hoteller i Viserba

 
Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Folkerig

Bydelen Viserba ligger langs kysten nord for Rimini og er den ældste og mest folkerige af alle de små byer, der ligger i dette område. Før i tiden var dette område kendt for at være meget frodigt, og man mener, at det er derfra navnet Viserba stammer - erba betyder nemlig græs.

En ægte badeby

I dag er byen en ægte badeby med mange hoteller, lejligheder, strandbarer, restauranter og turistbutikker. Byen er blandt andet kendt for temaparken "Italia in Miniatura", som er en forlystelsespark, hvor man kan komme på rundrejse i hele støvlelandet. Herudover kan man også være heldig at opleve den årlige konkurrence i sandskulpturer, der foregår på stranden i Viserba.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

For markeder og indkøb

Er man interesseret i mad og markeder, bør man besøge den store torvehal i Riminis historiske centrum, hvor især frisk fisk sælges til de lokale og til de få turister, der finder hertil. Dette område af Rimini byder desuden på flere monumenter fra flere historiske perioder, dog med hovedvægt på Romertiden. Det er også her, I skal tage hen, hvis den store shoppelyst skulle indfinde sig, idet her findes et stort udvalg af lækre forretninger, hvor man både kan finde dyre mærkevarer og tøj for de mere 'prisbevidste'.

Med tog, bus eller bil

Når alle disse oplevelser skal afløses af en pause, så sæt jer på den meget smukke plads Piazza Tre Martiri og nyd en velfortjent frokost eller et køligt glas! Fra Viserba er der godt 5 km hertil. Man kan selvfølgelig vælge at køre hertil i bil, men man kan også tage toget - som kun tager 6 minutter - og så gå den sidste kilometer fra Rimini station! Busser kører også hele tiden på strandpromenaden ind til Rimini i højsæsonen.

Læs mere om Viserba

Skjul teksten
 
 

Populært i Emilia-Romagna

Locanda Antiche Macine

Santarcangelo di Romagna

search map