Feriebolig i Torre Pedrera i Emilia-Romagna

Residence Sottovento

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Sottovento ligger i den nordlige del af Rimini i den såkaldte Torre Pedrera-bydel. Det ligger i en sidegade til strandpromenaden med virkelig kort afstand til den fine strand.

Lad bilen stå

I denne bydel findes der både indkøbsmuligheder og spisesteder, så man kan "glemme" alt om bilen, hvis ferien skal tilbringes på stranden. I bygningen er der både garage, morgenmadsrestaurant og møntvaskeri samt et lille men nyttigt svømmebassin.

Du får privat balkon

I bygningen findes der både et- og toværelseslejligheder, som alle råder over brede balkoner, selvstændig airconditionanlæg, værdiboks, satellitfjernsyn med DVD-afspiller og wi-fi internetforbindelse samt tekøkken (to kogeplader og mikroovn) samt hårtørrer på badeværelset.

Lejlighederne på Residence Sottovento

Toværelseslejlighed med 2+1 sovepladser (type A2 med balkon)

Lejlighederne består af alrum med tekøkken (to kogeplader og mikroovn), dobbeltsovesofa og udgang til bred balkon samt badeværelse med toilet og bruser. Der er mulighed for - mod ekstra betaling - en ekstra opredning, men vær opmærksom på, at pladsen bliver noget trang.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (type B4 med balkon)

Lejlighederne består af opholdsstue med tekøkken (to elplader og mikroovn) og dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng, udgang til bred balkon, samt badeværelse med toilet og bruser. I nogle lejligheder er der mulighed for - mod ekstra betaling - en ekstra opredning i soveværelset men vær opmærksom på, at pladsen bliver noget trang.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Residence Atlantide

Brenzone, Veneto

Residence Hotel Amalfi

Lido di Savio, Emilia-Romagna

Anbefalinger til dig

Residence Hotel Amalfi

Lido di Savio, Emilia-Romagna

Residence Tulipano

Riccione, Emilia-Romagna

Residence Nautic

Rimini, Emilia-Romagna

Populært i Emilia-Romagna

Hotel Nettuno

Cesenatico

Residence Cleo

Lido degli Estensi

search map