Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Santarcangelo di Romagna er en by med ca. 21 000 indbyggere i provinsen Rimini i regionen Emilia-Romagna, blot 10 kilometer fra havet.

Levende historisk centrum

Byen ligger mellem de to floder Uso og Marecchia og byens midte er Piazza Ganganelli. Byen er mere eller mindre delt i to, en middelalderdel og en del fra det 17. århundrede. Middelalderbydelen ligger højt i byen på det lille bjerg Giove, der også gemmer på mere end 100 tufstens grotter. Det er en smuk by med et levende historisk centrum med meget velholdte huse og paladser.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Festivalen

Hvert eneste år i juli måned afholdes der en stor festival, der fuldstændig forvandler byen i farver og spas. Her ser man skuespil og diverse forestillinger i byens gader og på de mange pladser. Santarcangelo festivalen startede allerede i år 1971 og er en international festival der har til formål at promovere teater og dans.

Læs mere om Santarcangelo di Romagna

Egnsmuseum

Værd at besøge i byen er kirken La Colleggiata fra det 18. århundrede, der fremstår gejstligt inden for byens mure. Overfor finder man Torre dellĀ“Orologio, byens klokketårn fra det 19. århundrede, der også er byens vartegn. Er man til folklore kan man besøge Il Museo degli Usi e Costumi della Gente di Romagna, der er en slags egnsmuseum.

Skjul teksten
 
 

Populært i Emilia-Romagna

Residence Cleo

Lido degli Estensi

Residence Sottovento

Torre Pedrera

search map