Anmeldelser af Residence Auriga

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Auriga

Læs personlige anmeldelser af Residence Auriga som ligger i Emilia-Romagna. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Auriga. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Nette med familie fra Lidingö i Sverige boede på Residence Auriga i Rivazzurra fra den 16. til den 19. september 2012.

Alt gik rigtig godt. Det var let at finde hotellet og damen i receptionen var meget behagelig og imødekommende. Placeringen var god nær stranden. Super at liggestole og morgenmad var inkluderet. Sammenfattende var vi tilfedse og har ikke noget at klage over.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2012
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Anita og rejsefæller fra Oslo i Norge boede på Residence Auriga i Rivazzurra fra d. 27. juni til d. 4. juli 2009.

Vi er fornøyd med oppholdet, leiligheten var helt ok, litt slitt. Utleier fremsto som ryddig og proffesjonell. Lytt mellom leilighetene og når vi var der hadde vi unge naboer med en annen døgnrytme enn vår. Dørene inn til leilighetene smeller veldig så vi hørte svært godt når folk kom hjem, tips dørlist:-) Jeg sovner fort selv om jeg vekkes men andre vil kanskje ikke være så fornøyde om de får unge naboer...
Området, stranden var godt tilrettelagt, rent og ryddig.
Vi hadde en fint opphold:-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Residence Mareo

Riccione, Emilia-Romagna

Residence Riviera

Rimini, Emilia-Romagna

Residence Tulipano

Riccione, Emilia-Romagna

Anbefalinger til dig

Il Cantiere Navale

Marina di Castagneto C., Toscana

Hotel Baia del Sorriso

Castiglioncello, Toscana

Populært i Emilia-Romagna

search map