Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Bydelen Rivazzurra er en del af det moderne Riminis kyststrækning.

Rimini er stedet, hvor det sker. Rimini er en stor badeby, som har et meget interressant historisk centrum, en aktiv lille fiskerihavn, flere kilometer organiserede sandstrande, et væld af forretninger, restauranter og barer, samt kendte og meget besøgte diskoteker.

Nattelivet er livskraftigt, her sker der noget, der er åbent fra tidlig aften til tidlig morgen. Inde i baglandet findes fortræffelige spisesteder. Dette er et af de største og mest kendte feriesteder, som italienerne selv benytter rigtig meget, så august måned kan være ret kaotisk. Har du set Fellinis film Amarcord, optaget i og omkring Rimini, hans barndomsby - vil du stadig kunne genkende flere steder fra filmen.

Strandene er gode og børnevenlige, der er mulighed for vandsportsaktiviteter som windsurfing, vandski og vandcykler. Der er ikke langt ind til det smukke og bakkede bagland, Lilleputstaten San Marino ligger knap 1 times kørsel fra byen og den vidunderlige universitetsby Urbino i højlandet i naboprovinsen Marche kan nås på et par timer.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 

Populært i Emilia-Romagna

Residence Cleo

Lido degli Estensi

search map