Feriebolig i Rimini i Emilia-Romagna

Residence Piccadilly

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Den nyopførte Residence Piccadilly ligger centralt i den livlige bydel Marina Centro i Rimini og som beskrevet direkte ud til strandpromenaden med privat strand og havudsigt.

Her kan du lade bilen stå under hele ferien

Bilen kan trygt efterlades i den underjordiske garage under opholdet her, for alle promenadens butikker, barer, isforretninger og restauranter samt praktiske fornødenheder som apotek og supermarked ligger alle i gåafstand herfra.

Lejlighedshotel lige ved strandpromenaden

Residence Piccadilly er et lejlighedshotel, hvor friheden ved at bo i egen lejlighed kan kombineres med elementer som ellers forbindes med at bo på hotel: Store, elegante fællesområder, reception, bar og TV-stue samt overdækket garage står til gæsternes disposition. I det private strandetablissement Bagno Carlo 39 lige på den modsatte side af strandpromenaden er der omklædningskabiner, fitness område og legeplads til de mindste. I sommermånederne (juli og august) finder man som regel et børnetivoli lige over for Residence Piccadilly, hvilket indebærer, at der vil være stor ståhej og leben mellem ca. kl. 19.00 og 23.00. Det vil mange hilse velkomment, mens andre vil opfatte det som larm.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med terrasse med havudsigt):
- Lejlighederne er rummelige og lyse og har alle terrasse med havudsigt. Lejlighederne er indrettet med opholdsrum med funktionelt køkkenhjørne og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Alle lejlighederne er desuden udstyret med airconditionanlæg, satellit-TV, telefon og værdiboks.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Residence Tulipano

Riccione, Emilia-Romagna

Residence Raggio

Riccione, Emilia-Romagna

Residenza Sport

Cesenatico, Emilia-Romagna

Anbefalinger til dig

Residence Sottovento

Torre Pedrera, Emilia-Romagna

Residenza Sport

Cesenatico, Emilia-Romagna

Residenza Valverde

Cesenatico, Emilia-Romagna

Populært i Emilia-Romagna

search map