Anmeldelser af Villa Lidia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Lidia

Læs personlige anmeldelser af Villa Lidia som ligger i Emilia-Romagna. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Lidia. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Riccione som feriedestination

Villa Lidia
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Lidia
treværelseslejlighed med 6 sovepladser (type C)
 
Faciliteter på stedet
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Meget tilfreds!

Vi var to familier som bookede to lejligheder, Villa Lidia. Fine lejligheder, god beliggenhed, god og smidig service på stedet. Parkering i umiddelbar nærhed

Anbefaling til kommende gæster

San Marino, Venedig, Bologna. Aquafan - et must for børn !!

Villa Lidia
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Lidia
treværelseslejlighed med 6 sovepladser (type C)
 
Faciliteter på stedet
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2016
Antal rejsende 10 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Overbefolket sommerby, flest italienere

Ferieby hvor stranden er hovedaktiviteten, det koster penge at ligge på stranden, hvis man ikke tager til den offentlige del lidt uden for byen. Poolen fylder hele for haven, men den er ikke åben midt på dagen og lukker kl.19.

Anbefaling til kommende gæster

San Marino og Rimini er et besøg værd.

Villa Lidia
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Lidia
treværelseslejlighed med 6 sovepladser (type C)
 
Faciliteter på stedet
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2014
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Skøn familieferie i Villa Lidia

Villa Lidia og Riccione var her i juli 2014 rammen om otte dages dejlig familieferie (to voksne og fire børn i alderen 6-13 år). Lejligheden ligger godt - tæt på lækker strand og butikshovedgaden Viale Dante - og er fint indrettet til en halvstor familie om vores. Swimmingpool var et hit for ungerne, og der skal lyde masser af ros til Roberto - opsynsmanden ved Villa Lidia - som er meget hjælpsom og serviceminded.
Selve Riccione er fyldt med italienske turister - unge mennesker såvel som børnefamilier - men meget få udenlandske turister. Atmosfæren er afslappet, der er trygt at færdes, og ingen høj musik/vildt natteliv, som der ellers ofte er i turistområder. Der er masser af shoppingmuligheder og mange restauranter/cafeer, som serverer god mad (kvaliteten og menukortene lignede hinanden de 6-7 steder vi var), men priserne er ikke superattraktive.
Eneste alvorlige minus er de høje priser for at leje liggestole/parasoller ved stranden - vi valgte som mange andre at ligge i sandet på den offentlige strand, som var helt gratis og derfor meget overfyldt, mens områderne med liggerstole og parasoller stort set var mennesketomme.
Oltremare med delfinopvisning og alligatorer kan anbefales som udflugtsmål for børnefamilier.
mvh
Carsten Jørgensen + familie

Villa Lidia
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Lidia
treværelseslejlighed med 6 sovepladser (type C)
 
Faciliteter på stedet
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne, 4 børn
Navn
Vinni og familie fra Holstebro boede på Villa Lidia i Riccione fra d. 21. til d. 28. juli 2012.

Vi har haft en dejlig tur til Riccione. Villa Lidia er et super sted at bo, både den flinke husvært Ronaldo som hele tiden går og gør stedet pænt, poolen og stranden der ligger tæt på. En meget lang gade med mange spændende forretninger meget tæt på er jo heller ikke at fornægte.
Vi ankom et døgn tidligere end beregnet, og tog chancen og ringede til kontoret for at høre om der var en lejlighed ledig, og sørme - vupti kunne vi flytte ind.
God service hele vejen i gennem, lige fra første henvendelse. Dejligt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 5 voksne, 1 barn
Navn
Thomas og familie fra Båtsfjord i Norge boede på Villa Lidia i Riccione fra d. 27. august til d. 3. september 2011.

Riccione: Flott liten sol og badeby. Fantastisk utgangspunkt for oss som liker å sykle landevei (gode sykler kan leies hos Hotel Dori). Sykle fra 7 om morgenen for så å komme tilbake og slappe av på stranda kan virkelig anbefales. Byen ble opplevd som en rolig ferieby, perfekt for oss med små barn. Tror de fleste av de ferierende var italiensk, noe som var positivt.

Villa Lidia: Flott leilighet, akkurat slik som formidlet. Vil spesielt rose Roberto, som til tross for manglende engelskkunnskaper var veldig hyggelig og hjelpsom gjennom hele oppholdet. Vår 3-åring fikk lov å "hjelpe til" med rengjøring av bassenget flere gang. Leilighetene lå etter vår mening perfekt til. Litt unna strand og hovedgate (stille og rolig hele døgnet), og i tillegg nært nok til både strand og restaurant. Det hadde vært mer praktisk med mulighet for leie av vaskemaskin her enn i riva del garda. hadde vært stor fordel med dobbelt nøkkelsett, selv om Roberto ordnet opp hver gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 5 voksne, 1 barn
Navn
Sten-Åge og familie fra Trollåsen i Norge boede på Villa Lidia i Riccione fra d. 10. til d. 24. juli 2010.

Vi hadde 2 fine uker i Riccione. Riccione er en hyggelig by med mye aktivitet og liv. Beliggenheten til Villa Lidia er helt perfekt, med kun 50 meter til Viale Dante, som er handlegate og som har mange gode restauranter. Vi var også på utflukter til San Marino og flere mindre byer litt inn i landet. Det var veldig fint og vi møtte hyggelige mennesker over alt vi ferdes.

Villa Lidia stod til våre forventninger. Det var ryddig og rent, og Roberto passet på at alt fungerte. Det var imidlertid stor forskjell på å bo i nr 2 og nr 7. nr 2 var nede og var ganske mørk, og helt uaktuell for oss med en sønn på 196. Da ble etasjesengene alt for korte. Nr 7 var oppe, og hadde en fin balkong og 2 senger ved siden av hverandre for barna, så det fungerte veldig bra. Det er viktig å beskrive på nettet at lengden på sengene på det lille soverommet i nr 2 er 175.

Vil også anbefale risotto frutti de mare på restauranten IL Portico. Den var helt fantastisk.

Takk ellers for veldig bra håndtering både fre InItalia og CasaVacanse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Terje fra i Norge boede på Villa Lidia i Riccione fra d. 10. til d. 24. juli 2010.

Har I været glade for byen og området?
Byen og området var helt perfekt. Veldig bra for bading, og livlig om kveldene. I tillegg var det utrolig mange fine småbyer rundt i området, som var fine for dagsturer. Veldig bra område!

Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger?
Det har det. Vi bodde i leil nr. 2, og det eneste negative der var terassen. Den var ikke fin med utsikt rett inn i en vegg. Ellers veldig bra - flott basseng.

Har I tips til de næstkommende?
Ikke noe spesielt.
Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os?
Alt fungerte veldig bra - både med leilighet og resten av opplegget, så vi er veldig fornøyd.

Vi modtager gerne en beskrivelse af jeres oplevelse af at rejse med In-Italia og lægger det - med jeres tilladelse - på vores hjemmeside under rejseoplevelser... (kun med fornavn og rejseperiode således at du forbliver anonym).

Vi var to uker i Riccione og hadde det veldig bra. Leiligheten fungerte fint, og området rundt med San Marino og andre småbyer var veldig hyggelig å reise til.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Jesper og familie fra Risskov boede på Villa Lidia i Riccione fra d. 28. juni til d. 5. juli 2008.

Riccione er helt igennem italiensk. Der er i modsætning til 5 km længere oppe af kysten i Rimini ekstremt få udlændinge. Når det er sagt skal man ikke tro, at der er noget som helst der kunne minde om fiskelejeidyl. Riccione er et sandt turistmekka med alt hvad der hertil hører.
Vidunderlig strand plastret til med udlejningsliggestole og parasoller så langt øjet rækker. Det skal dog retfærdigvis siges at der er gode offentlige strandarealer med gratis brusere. Vandet er fint og rent, og servicen er også på stranden forbilledlig.
Der er en ny flot og eksklusiv strandpromenade og gågaden summer af handel og liv, specielt efter kl. 21. Her kan man købe alt fra souvenirs, ”alt for 1 €” til Armani, D&G etc.
Butikkerne afspejler udvalget – fra simple boder til airconditionerede marmorbeklædte mærkevarebutikker. Centrum i Riccione er meget eksklusiv og hyggelig på en gang. Den udførte restaurering og udvikling, er til forskel fra mange andre italienske badebyer, præget af nydelig arkitektur.
Maden er virkelig god uanset om man snupper en piadina på en bar, besøger den lokale friture eller går på restaurant. For mennesker med hang til at spise fisk og skaldyr er Riccione et sandt paradis. For med det samme at berolige tilhængere af kød, er kvaliteten også her meget fin. De der absolut vil spise McD må belave sig på en køretur.
Man skal kun tage til Riccione hvis man vil opleve den særlige italienske udgave af, hvad mange vil betegne som et sandt turisthelvede.
Hvis man derimod gerne vil opleve den særlige stemning af rendyrket hygge, underholdning, god mad og badeferie, som det kun kan perfektioneres af italienere, er Riccione en oplevelse for livet. Det er en oplagt mulighed for at opleve den italienske livsstil fra en alternativ og bestemt ikke usympatisk vinkel.
Villa Lidia er pæne veludstyrede mellemklasselejligheder i god stand. Villaen ligger i et for Riccione roligt kvarter tæt ved gågade, strand og centrum. For fintfølende er der støj fra biler, en jernbane og lufthavnen i Rimini. Støjen er dog ikke til at mærke indendørs i de airconditionerede lejligheder. Der er en pool som udgør det meste af grunden - uden den dog er stor. Der er ikke mulighed for parkering ved huset, men der er adskillige overvågede P-pladser i nærheden. Vi fik ved afrejsen at vide, at der vist i virkeligheden også var en gratis P-plads til rådighed for hver lejlighed.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Lisa och sällskap från Malmö i Sverige bodde på Villa Lidia i Riccione från den 28. juni till den 5. juli 2008.

Vi havde en dejlig uge i Villa Lidia i Riccione. Lejligheden lå 3 minutter fra Viale Dante, som er hovedstrøget, og 5 min. fra stranden, men stadig i et stille og roligt område. Det var skønt at der var swimmingpool med massage, når man har siddet 16 timer i en bil for at komme derned. Vi tog til Riccione for at se Festival del Sole, en gymnastikfestival som afholdes hvert 2. år i Riccione. Vi boede i gå-afstand til de fleste opvisninger, og ellers var det nemt at tage med den offentlige bus.
Vi var 2 par og en teenager i en lejligheder til 6 personer, hvor teenageren sov på en sovesofa i opholdsrummet. Vi vidste fra In-Italias informationer at sovesofaen var i det fælles opholdsrum, men da det dette ikke var særlig stort, var der ikke meget privatliv for den som sov der. Men, såfremt vi skal til Riccione igen, vil vi absolut vælge Villa Lidia igen - men måske med en anden værelses-sammensætning. Iflg. In-Italia ville der være Air-condition fra d. 1/7 - men da vi ankom den 29/6 i 35 gr. varme, var der påsat air-condition - det satte vi pris på.
De indfødte i Riccione er meget søde og åbne, og "Warsteiner"-cafeen på hjørnet af vores gade og Viale Dante har de sødeste tjenere, og der blev vi straks stamkunder.
Det er en god ide at anvende solcreme med faktor 20-30 når man tager på stranden. Det blæste dejligt ved Adriaterhavet, da vi var der, så man mærkede ikke solens stråler. Så vi blev forbrændte, trods at vi anvendte solcreme med faktor 10...

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 3 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 

Lignende boliger

Residenza Sport

Cesenatico, Emilia-Romagna

Residence Nautic

Rimini, Emilia-Romagna

Residenza Valverde

Cesenatico, Emilia-Romagna

Anbefalinger til dig

Villa Incanto B&B

Treiso, Piemonte

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populært i Emilia-Romagna

search map