Feriebolig i Riccione i Emilia-Romagna

Villa Lidia

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Lidia er en af de karakteristiske villaer fra begyndelsen af 1900-tallet, der var med til at gøre Riccione til et berømt rejsemål. Dette smukke og hyggelige hus ligger kun ca. 150 meter fra stranden og 500 meter fra gågadenViale Ceccarini.

Opvarmet svømmebassin

Villaen er omgivet af gamle træer og råder over et lille opvarmet svømmebassin med boblebad. Der findes desuden privat parkeringsplads ca. 150 meter herfra samt mulighed for at låne cykler for en enkelt dag. I højsæsonen findes der reception på stedet.

Lejligheder med balkon

Facaden og de arkitektoniske træk er fint bevaret, men villaen er idag restaureret og opdelt i 12 velfungerende ferielejligheder. Selvom de er simpelt indrettet, råder alle alligevel over satellitfjernsyn, aircondition, sikkerhedsboks og video-dørtelefon samt balkon eller have med bord og stole.

Lejlighederne på Villa Lidia

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (type A med hems)

består af opholdsstue med køkkenhjørne (med ovn, 4 blus og køleskab med frostboks) og dobbelt sovesofa, hems med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (type A)

består af opholdsstue med køkkenhjørne (med ovn, 4 blus og køleskab med frostboks) og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser (type C)

består af opholdsstue med køkkenhjørne (med ovn, 4 blus og køleskab med frostboks) og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge eller køjeseng og badeværelse med toilet og bruser.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Residenza Sport

Cesenatico, Emilia-Romagna

Residence Nautic

Rimini, Emilia-Romagna

Residenza Valverde

Cesenatico, Emilia-Romagna

Anbefalinger til dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Agriturismo Le Querce del Vareglio

Canale d'Alba, Piemonte

Populært i Emilia-Romagna

search map