Feriebolig i Riccione i Emilia-Romagna

Residence Raggio

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

En rigtig strandferie skal holdes tæt på stranden: her bor du under 100 meter fra den gode sandstrand og endnu kortere fra den livlige hovedgade (gågade)Viale Dante, hvor du kan shoppe og spadsere eller nyde en is sammen med familien.

Ferielejligheder med godt udeareal og tæt på alt

Her bor du bekvemt, fordi Residence Raggio er en nyopført ejendom med elevator og 11 rummelige ferielejligheder. Hver lejlighed råder over satellitfjernsyn, sikkerhedsboks, aircondition, der kan benyttes mod betaling, samt have eller rummelig balkon med bord og stole. Det er gratis at bruge den fælles vaskemaskine. Ankommer du i bil, så husk at bestille garageplads, så du ikke skal lede efter parkeringspladser på den offentlige vej. Huset er særdeles velegnet til de solglade rejsende, der ønsker en afslappet badeferie, hvor både forretninger, restauranter og ikke mindst stranden ligger 'lige rundt om hjørnet'.

Hvad med pool?

Der er ikke pool ved disse lejligheder. Du har den mulighed af at benytte havet som en stor pool (der er lavvandet og stranden er virkelig børnevenlig), eller kan du køre til en af de mange aquaparks, der ligger i nærheden, bl.a. Naturpark Oltremare. På stranden vil du også finde nogle private strande, de såkaldte lido eller bagno, der har pool og vandrutsjebaner til børnenes store glæde.

Lejlighederne på Residence Raggio

Treværelseslejlighed med 4/5 sovepladser (type B)

består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med enkeltseng, badeværelse med toilet og bruser, samt balkon eller have.

Fireværelseslejlighed med 5/6 sovepladser (type C)

består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, to soveværelser med enkeltseng, to badeværelser med toilet og bruser, samt balkon eller have.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Residence Tulipano

Riccione, Emilia-Romagna

Residence Piccadilly

Rimini, Emilia-Romagna

Residenza Sport

Cesenatico, Emilia-Romagna

Anbefalinger til dig

Residence Kenzia

Cattolica, Emilia-Romagna

Villa Eleonora

Riccione, Emilia-Romagna

Residence Hotel Amalfi

Lido di Savio, Emilia-Romagna

Populært i Emilia-Romagna

search map