Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Riccione ligger lige mellem badebyerne Cattolica og Rimini. I takt med at byerne er vokset, er de 3 byer faktisk tæt på at være vokset sammen, og ligger som perler på en snor.

Hvor der i Rimini er en del høje bygninger og meget tæt bebygget, har man i Riccione valgt at holde byen mere åben i kraft af lavere bebyggelse.

Riccione fremstår mere eksklusiv og velholdt end Rimini, og især i byens øvre del findes der en del ældre villaer, haver og grønne områder. Riccione er en forholdsvis ny by, der først blev kendt som badeby i 1950'erne, men i modsætning til Rimini, er Riccione i sommerhalvåret hovedsageligt beboet af italienske turister. Den byder på gode indkøbsmuligheder af tøj, sko m.v., ligesom du her finder et bredt udvalg af barer, restauranter og caféer. Byens hovedgade omdannes hver aften fra kl. 18.00 til gågade, hvilket giver de lune sommeraftener en helt særlig stemning. I dagtimerne søger de fleste ned til de gode sandstrande, der ligger lige nedenfor byens gader. Her er det både muligt at betale sig fra at leje liggestole og parasoller og at opholde sig på de offentlige områder, der er gratis. Togbanen løber oppe bagved byen, hvilket kan høres svagt, når man befinder sig i gågaden. Får man lyst til lidt kultur, kan man med fordel tage toget til Rimini, hvilket kan gøres på bare 15 minutter. Herfra går man til Riminis hyggelige historiske centrum, der byder på fine gamle bygninger og monumenter fra blandt andet Romertiden. Får man lyst til at indkøbe frisk fisk til aftenens måltid, findes her også en vidunderlig torvehal, hvor specielt de lokale gør deres daglige indkøb. Hvis en ekstra oplevelse derimod skal være på børnenes premisser, bør man unde sig selv et besøg i den fantastiske og meget store Naturpark Oltremare i Riccione. Her kan man både se delfiner, havskildpadder og andre dyr, der lever i vandet.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 

Anbefalinger til dig

Le Antunne

Porto Cervo, Sardinien

Hotel Pedraladda

Castelsardo, Sardinien

Residence Spiaggia Bianca

Golfo Aranci, Sardinien

Populært i Emilia-Romagna

search map