Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Portoverde Holiday Village er et af de flotteste feriecentre, man har opført langs Adriaterhavskysten. Det befinder sig ca. 1 km fra Cattolica og 5 km fra Riccione.

I Portoverde Holiday Village er der større grønne områder og cyklestier, der forbinder stedet med de nærliggende byer (det er muligt at leje cykler på stedet). Ved receptionen af feriecentret er det også muligt at benytte sig - mod betaling - af værdibokse.

På dette feriecenter findes der også et minimarked, privat strand med parasoller og liggestole, stort svømmebassin ved havet (åbent fra juni til september), lille fodboldbane, go-kart bane, hesteridning og en række andre aktiviteter, som også kan benyttes mod betaling.

Der findes endvidere flere spisesteder, isbar og caféer. Kort sagt: et hyggeligt sted bygget rundt om en lille havn, der absolut kan anbefales om sommeren.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 

Anbefalinger til dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Terme di Sorano

Sorano, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populært i Emilia-Romagna

search map