Hotel i Parma

Studios Parmigianino Nove

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Parmigianino Nove ligger i Parma centrum over for Pinacoteca Stuard. Parma er ikke enorm - men her bor du yderst centralt. Du har kun 50 meter til handelsgaden Via Cavour og San Paolo-klostret og dets berømte abbedisse værelse, 100 meter til domkirken, 200 meter til det Kongelige Teater; og du har ikke meget længere (ca. 900 meter, dvs. 8-10 minutters gang) til togstationen, hvorfra du nemt kan bevæge dig mod resten af Nord- eller Midtitalien.

Ankom med offentlig transport ... eller i bil

Hvis du er blandt de få nordeuropæere, der lander i Parma lufthavn, så har du kun 2,5 km til lejlighederne. Du kan benytte dig af bus nr. 6 eller - hvis du ikke vil slæbe bagagen - kan en taxa være en god løsning lige hen til døren. Fra togstationen kan du benytte bus nr. 1 og stå af ved det Kongelige Teater (Teatro Regio).

Hvis du rejser hertil i bil, kan du efterlade din bil ved DUC-parkeringshuset ved Viale Mentana / Largo Torello de Strada og derfra har du kun 3 minutters gang til din ferielejlighed. Bemærk, at Studios Parmigianino Nove ligger i Parmas miljøzone og du kan ikke - medmindre du har en særlige tilladelse - køre helt hen til adressen. Det er desværre ikke muligt at reservere en p-plads i DUC-parkeringshuset.

Bekvemme studiolejligheder med tekøkken

Stedets fire studiolejligheder er blevet indrettet i minimalistisk og dog elegant stil. De har alle wi-fi internetforbindelse, aircondition, fladskærm-tv og badeværelse med toilet og bruser. Tre af lejlighederne råder over dobbeltseng; i den fjerde lejlighed er der dobbeltseng og mulighed for to ekstra opredninger. Køkken / køkkenskab råder over to kogeplader (og i lejligheden til 4 er der også mikroovn), så du selv kan tilberede din morgenmad.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Verdi Hotel

Parma, Emilia-Romagna

Hotel Giulietta e Romeo

Verona, Veneto

Hotel Felice Casati

Milano, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Villaggio Lido del Sole

Bibione, Veneto

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Populært i Emilia-Romagna

search map