Hotel i Ostellato i Emilia-Romagna

Hotel Villa Belfiore

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Villa Belfiore har også en stor pool og et wellnesscenter, som byder på sauna, massage og mange forskellige behandlinger.

Slap af ved poolen og bliv forkælet i Wellnesscentret

Ud over botanikkens trivsel i muldjorden hører man her på stedet nærmest kun sine egne tanker og lidt fornøjeligt plask i den store swimmingpool, som ligger i haven omgivet af æble- og figenlunde. Hotel Villa Belfiore ligger nemlig for enden af en lille blind vej, så man hører ingen forbipasserende trafik. Der er naturligvis gratis parkering på stedet. Hotellet har også et wellnesscenter, som byder på sauna, massage og mange forskellige behandlinger (mod tillæg).

Tag til stranden på 30 min. i bil

Der er ca. 1 km ind til den nærmeste landsby Ostellato (enkelte spisesteder) og derudover ca. 25 til Adriaterhavets strande ved Porto Garibaldi, ca. 30 km til den historiske by Ferrara og ca. 20 km til den charmerende kanalby Comacchio.

Værelser
- Værelserne ligger enten i hovedhuset (10 stk.) eller i bygningen ved siden af (8 stk.) på enten 1. sal eller i stueetagen (ingen elevator). Værelserne har alle sat-tv, telefon, aircondition og badeværelse med toilet og bruser.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Locanda Antiche Macine

Santarcangelo di Romagna, Emilia-Romagna

Locanda La Candola

Soligo, Veneto

Villa di Capovento

Castellina in Chianti, Toscana

Anbefalinger til dig

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Populært i Emilia-Romagna

search map