Ferieboliger og hoteller i Maranello

 
Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ferrari-entusiast?

I Byen Maranello bliver den nok mest berømte bil produceret – nemlig den italienske Ferrari. Det er uden tvivl værd at lægge vejen forbi denne by ikke mindst for Ferrari-entusiasten, der har rig mulighed for at se de smukke biler i funktion, hvis ikke i byens gader så på Ferraris egen testbane - i øjeblikket kun hvis man er heldig at få et kig over hegnet, her er ingen adgang for gæster.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Ferrari her og der

Byen emmer af Ferrari og har flere butikker med originalt Ferrari udstyr lige fra biler til alverdens accessories, her finder man også Ferraris egen restaurant ”Il Cavalino”, der flittigt bliver besøgt af de høje ”Ferrari-herrer”.

Læs mere om Maranello

Ferrari museet

Den største seværdighed i byen er ”La Galleria di Ferrari”, der er et museum med Ferrari biler fra flere år tilbage og frem til de allernyeste i dag. Her er der også mulighed for at se diverse pokaler som bilmærket har vundet gennem årene, samt at prøve en Ferrari simulator, så man selv kan få fornemmelsen af, hvordan det er at sidde og køre i én af de mange Formel-1 biler.

Museet holder åbent alle ugens dage fra kl. 9.30 til kl. 18.00
- http://www.galleria.ferrari.com/GalleriaFerrari

Skjul teksten
 
 

Populært i Emilia-Romagna

Residence Cleo

Lido degli Estensi

Residence Sottovento

Torre Pedrera

search map