Ferieboliger og hoteller i Lido di Volano

 
Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Den fredeligste

Lido di Volano er nok den mest fredelige blandt de kendte Lidi di Comacchio. Det er den lido der ligger nordligst og tættest på Nationalparken Delta del Po, og det er også den der er blevet til sidst. Fra Lido delle Nazioni kører man igennem Bertazzi Dalen, som er beboet af et utal af fugle (fra fasaner til flamingoer).

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

I pinjetræernes behagelige skygge

Byen består især af sommerhuse som kun beboes i årets varmeste måneder. Hele beboelsesområdet ligger under pinjetræerne, hvilket gør dem friske og behagelige når temperaturerne stiger og gør landet og byerne helt uudholdelige uden aircondition. Stranden består af fint sand, der er god plads til alle og den er velegnet for børn. Man skal gå igennem den frodige pinjeskov for at komme fra bebolsesområdet til stranden, hvorfor der ikke er havudsigt fra de fleste af husene.

Læs mere om Lido di Volano

Det mest basale

I Lido di Volano finder man de mest basale indkøbsmuligheder - men man skal regne med at tage en kort køretur enten til Goro eller til Lido delle Nazioni for et bredere udvalg eller et rigtigt supermarked. Der er ét spisested og én café i byen.

Skjul teksten
 
 

Populært i Emilia-Romagna

Residenza Sport

Cesenatico

Locanda Antiche Macine

Santarcangelo di Romagna

Residence Sottovento

Torre Pedrera

search map