Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lido di Savio er indbegrebet af en badeby med den 2 km lange, brede sandstrand som en af de vigtigste grunde til at vælge at holde ferien her. På stranden er der mange forskellige strandetablissementer, vandrutchebaner og restauranter. Der er også områder med offentlig strand, hvor man bare kan slå sig ned med sit eget badehåndklæde.

Til lands og til vands

Lido di Savio tilbyder desuden en oplagt mulighed for at dyrke eller lære et bredt udvalg af vandsport nærmere at kende: Der undervises i alt fra windsurfing til klassisk sejlsport og Lido di Savio er kendt for at være en sommerdestination for de aktive, der også kan cykle, løbe eller træne i et af de mange træningscentre af høj standard, som findes rundt om i byen.

Til afslapning og shopping

Lido di Savio er også et godt valg for den, der - ud over alle aktivitetsmulighederne - søger en god sammenhæng mellem pris og kvalitet og som lægger vægt på at holde ferie på en velfungerende destination. For børnefamilierne er der ud over leg og afslapning på stranden mulighed for at besøge et af Italiens største vandlande "Mirabilandia", som ligger tæt på. Der er også utallige muligheder for at hygge sig på de mange caféer og restauranter eller for shopping i den livlige bymidte.

Til fest og farver

Ønsker man et kulturelt indslag i ferien eller bare mere shopping, kan det anbefales at bruge en dag i Ravenna, som byder på ikke mindre end 8 monumenter optaget på UNESCO's liste over bevaringsværdige steder og et væld af gode butikker og restauranter.
Har man lyst til fest og farver er der mange barer og pubber i byen, og der kan festes under nattehimlen på et af de stranddiscoteker som traditionelt etableres her hver sommer.

Døgnet rundt

Lido di Savio er et godt valg for dem, der gerne vil have noget ud af ferien. Her kan man være i fuld aktivitet hele dagen og det meste af natten med.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 

Populært i Emilia-Romagna

search map