Feriebolig i Lido degli Estensi i Emilia-Romagna

Residence Cleo

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Cleo ligger lige ved den lille havn i Lido degli Estensi, ca. 800 meter fra stranden og ca. 400 meter fra byens hyggelige og familievenlige shoppinggade Viale Carducci, som kan betragtes som byens centrum.

Du har rig mulighed for at slikke sol

På Residence Cleo, som blev færdigbygget i 2009, findes reception, have med pool med indbygget børnebassin omgivet af en stor solterrasse med parasoller og liggestole. I ejendommen findes endvidere fitnessrum og sauna samt tyrkisk bad, til at hygge sig med i de køligere årstider. Det skal bemærkes at der ligger en afvandingspumpe, som sættes i gang især om foråret og om efteråret, når der falder mest regn - det er meget sjældent, at den kommer i brug om sommeren.

Lejlighederne med mange faciliteter


De 37 lejligheder kan hver rumme op til 6 personer. De er alle udstyret med aircondition, fjernsyn med satellitkanaler (tyske, engelske, hollandske, russiske og franske), værdiboks og et veludstyret køkken med opvaskemaskine, vaskemaskine samt mikrobølgeovn. Hver lejlighed har desuden egen parkeringsplads ved indgangen og overdækket terrasse med bord og stole. Der er desværre ingen havudsigt fra terrasserne.

Lejlighederne på Residence Cleo

Treværelseslejlighed med 4/5 sovepladser (type A)

Lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne (med opvaskemaskine, vaskemaskine, mikrobølgeovn samt stort køleskab på 240 lt) og enkeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng, lille soveværelse med køjeseng, badeværelse med toilet og bruser og terrasse med bord og stole samt lille pejs til at grille.

Treværelseslejlighed med 5/6 sovepladser (type B)

Lejlighederne består af opholdsstue med køkkenhjørne (med opvaskemaskine, vaskemaskine, mikrobølgeovn samt stort køleskab på 240 lt) og enkeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med tre enkeltsenge, badeværelse med toilet og bruser og terrasse med bord og stole samt lille pejs til at grille.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Residenza Sport

Cesenatico, Emilia-Romagna

Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea, Veneto

Residence Florida

Porto Santa Margherita, Veneto

Anbefalinger til dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Populært i Emilia-Romagna

search map