Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Et nyere feriested i den sydlige del af Po-deltaet, tilhørende de mere kendte Lidi di Comacchio. Lido degli Estensi er delt fra Porto Garibaldi af en kunstig kanal, der fører til en kæmpe indsø bag byerne.

Livligt

I Lido degli Estensi finder man liv - også natteliv. For et mindre beløb kan man af små taxabåde blive bragt over kanalen til Porto Garibaldi. Strandene er særdeles gode og børnevenlige (du skal langt ud før det bliver dybt). De brede strande giver masser af plads til soldyrkere og legende børn. Strandene er offentlige, men vælger man at benytte de opsatte liggestole og parasoller, tilhørende de der på italiensk kaldes "bagno", skal man betale.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Noget for de små og de lidt større

Området er ganske charmerende og ikke ødelagt af høj bebyggelse. For de små er der børnepark, ligesom der er sportscenter med svømmebassin og tennisbaner, vandland, mini-tivoli og for de unge er der flere diskoteker med gratis busservice.

 
 

Populært i Emilia-Romagna

Residence Cleo

Lido degli Estensi

search map