Museet for Parmaskinke

Den verdensberømte Parmaskinke eller ’Prosciutto di Parma’ har naturligvis fået sit eget museum.

Andre produkter

Museet ligger i byen Langhirano, ca. 25 km fra den charmerende by Parma. Her kan man få indblik i hvorledes den delikate skinke forarbejdes og lagres. Museets fokus er på Parmaskinken, men der redegøres også for produktionen af andre pålægstyper (diverse spegepølser og andre former for salumi).

Udstillingerne følger fremstillingen af skinkerne og pølserne fra start til slut og beskriver de forskellige måder, hvorpå man har fremstillet delikateserne gennem tiderne.

Åbningstider

Museet er åbent hver lørdag og søndag fra kl. 10.00 til kl. 18.00 i perioden marts - december. Indgangen til museet koster 3 euro per person.

Smagsprøver

Der er selvfølgelig også mulighed for at smage de skønne produkter til en pris af 3 euro per person.
På stedet er der også en lille, lækker forretning, hvor man kan købe nogle af de produkter som udstillingerne omhandler.