Ferieboliger og hoteller i Gatteo Mare

 
Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Med sin beliggenhed nord for den kendte badeby Rimini og lige syd for Cesenatico ved man næsten allerede, hvad man skal forvente at finde i denne badeby: Nemlig farvestrålende, servicerede lidoer på de 750 meter børnevenlig sandstrand, der grænser op til byen. En by, der er blomstret op omkring vores behov for at sole os i sommeren, og som tilbyder alt det, man ønsker sig under en hengiven badeferie.

Byen er således rig på liv og underholdning for store som små, for den aktive som den dasende. Men byen rummer også sin del arikitektonisk historie og kultur, handelsliv og spisesteder.

Byen ligger, hvor floden Rubicone møder havet i den kulturelle region Emilia-Romagna, og byder i indlandet på store kulturbyer, og i nærområdet på gode cykelruter i naturrige rammer.

Markedsdage

I Gatteo finder man hver torsdag mellem kl. 07-13 gademarked, der forhandler fødevarer og tekstiler mm. Det samme marked flytter til Gatteo Mare hver mandag i samme tidsrum. Her finder man dog også et bredt udvalg af køkkenredskaber samt tingeltangel af forskellig kvalitet og oprindelse. Desuden har byen et aftenmarked, der holder til i Gatteo Mare hver tirsdag og fredag aften fra maj - september mellem kl. 17.30 - 24. Her sælges tekstiler og accessories. Dette aftenmarked finder man i Giardini Don Guanella.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 

Populært i Emilia-Romagna

Residence Cleo

Lido degli Estensi

Locanda Antiche Macine

Santarcangelo di Romagna

search map