Anmeldelser af Locanda della Fortuna

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Locanda della Fortuna

Læs personlige anmeldelser af Locanda della Fortuna som ligger i Emilia-Romagna. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Locanda della Fortuna. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fantastisk beliggenhed

Vi boede på stedets eneste værelse med egen terrasse, og den var for os det, der gjorde opholdet helt unikt. Smukkere udsigt skal man vist lede længe efter! Desværre gjorde mitter/gnavpander til tider opholdet udendørs om aftenen til en prøvelse (det afhænger lidt af årstiden og vind).

Anbefaling til kommende gæster

Brisighella, der ligger ½ times kørsel fra Locanda della Fortuna er i sig selv et besøg værd, men området er også fint som udgangspunkt for flotte vandreture. En anden interessant oplevelse var det flade deltaområde ved Comacchio, ligesom byen i sig selv er et "lille Venedig", der er værd at opleve.

Locanda della Fortuna
Rent og pænt
Gæstfrihed

Stedet præget af, at der kommer en del spisende gæster (forståeligt, for maden var rigtig god), men det gav stedet et mindre intimt præg
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Locanda della Fortuna
Dobbeltværelse med køkkenhjørne (inkl. morgenmad)

Værelse og terrasse helt i top. Desværre havde køkkenet også udgang og udluftning til denne, og det gav lidt madlugt og uro. Køkkenservicet ikke til en familie (der var een gaffel :-))
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang

Fin gratis service - men kun forbindelse visse steder
Pool
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jan og familie fra Odense boede på Locanda della Fortuna i Faenza fra d. 14. til d. 21. juli 2012.

Stedet var rigtigt fint og vennelige mennesker.
Dog må man sige pris niveauet på maden er urimeligt højt, kvaliteten er rimelig, men i forhold til restauranter i omegnen og Faenza er det alt for dyrt. Da vi var 11 mennesker og boede på 4 ud af 7 værelser lykkedes det os at få en lille reduktion på prisen. Men vi må anbefale at man spiser ude. Der er et akut behov for aircondition på værelserne, eller som minimum myggenet for vinduerne. Bort set fra disse forhold kan stedet anbefales.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Jytte og rejsefæller fra Rønde boede på Locanda della Fortuna i Faenza fra d. 14. til d. 21. maj 2012.

Vi har været på en dejlig ferie til italien. Her boede vi bl.a. på Locanda della Fortuna i perioden 14. maj til den 21. maj. Det er et fantastisk smukt sted og med
lige præcist den stemning som vi elsker ved Italien. Men, i den periode vi var der, virkede det som om man på stedet ikke rigtig var "igang".... Græsset i haven var højt...
Det var en periode med meget skiftende vejr og værelset var bare koldt. I opholdsstuerne var der heller ingen varme.... Det er ikke særlig hyggeligt at sidde og spise sin morgenmad eller aftensmad med overtøj på.. Det tager en del af fornøjelsen....
Men stedet og omgivelserne er forrygende og personalet søde og venlige.

In-Italia's kommentar

Man kan i yderperioderne af sæsonen i Italien opleve, at der alt efter vejrforhold kan mangle lidt hyggevarme eller en fornemmelse af, at stedet er blevet "gennemvarmet", da man som oftest erfarer at klimaet er lunt - og tilmed rigeligt varmt - allerede sidst i april måned. Og derfor ikke mere tænder for opvarmningen eller kaminen på denne tid af året. Der er også flere steder man faktisk ikke kan varme op efter 1. april, da man her har en komunal beslutning om, at der skal være slukket. Derudover er det jo også sådan, at italienske huse og lejligheder for det meste ikke er isolerede som vi kender det fra Danmark, når man kommer syd for Venedig. Derfor bør der naturligvis stadig være hyggeligt og temperaturmæssigt komfortabelt at opholde sig indendøre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jeanette med sällskap från Falkenberg i Sverige bodde på Locanda della Fortuna i Faenza från den 11. till den 13. juli 2011.

Allt har varit till största belåtenhet och allt har varit bra. Locanda de Fortuna var verkligen en pärla!! Kommer med all säkerhet boka en tredje resa till Italien nästa år!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Agriturismo Paradiso

Asciano, Toscana

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Anbefalinger til dig

Residenza Valverde

Cesenatico, Emilia-Romagna

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Locanda Antiche Macine

Santarcangelo di Romagna, Emilia-Romagna

Populært i Emilia-Romagna

search map