Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Faenza er en lille by i provinsen Ravenna, der hører til Emilia-Romagna regionen. Den ligger blot 50 kilometer fra Bologna, for foden af de første små Apenninerbjerge og har godt 55.000 indbyggere.

Keramikmuseum

Den er berømt for sin fajancekunst (deraf byens navn), der her bliver produceret i stor stil og én af de større attraktioner i byen er det internationale keramik museum. Byen er oprindelig romersk og allerede i renæssance tiden, var den en anerkendt kunst by på grund af keramikkunsten. Her er der rig mulighed for at købe den kendte keramik kunst fra én af de mange keramikbutikker, man finder i gaderne.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Også værd at besøge


Af andre interessante steder at besøge i byen er La Cattedrale, én af de højeste renæssance katedraler i Emilia-Romagna, Palazzo Milzetti, det mest betydningsfulde neoklassiske palads i regionen, Il Teatro Masini et af de smukkeste teatre i Italien. Når sulten melder sig skal man heller ikke lede længe, da der er masser af restauranter, pizzeriaer, barer og is steder. Besøg også den botaniske have eller parken Parco Bucci med et stort antal af fuglearter, små søer med masser af fisk og selvfølgelig et væld af blomster og planter.

Læs mere om Faenza

Skjul teksten
 
 

Anbefalinger til dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært i Emilia-Romagna

Residenza Sport

Cesenatico

Residence Cleo

Lido degli Estensi

search map