Hotel i Comacchio i Emilia-Romagna

B&B Al Ponticello

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her får du et lille, hyggeligt hotel med en fredelig gårdhave og gåafstand til både forretninger og spisesteder i stemningsfulde Comacchio.

Imødekommende værtspar

B&B Al Ponticello ligger på 1. sal (der er elevator til receptionen) i en ældre ejendom. Når man træder ind, møder man ud over det imødekommende værtspar en reception med materiale om lokalområdet og mange gode forslag til udflugter (fx stranden som ligger ca. 4 km væk eller vådområdet Valli di Comacchio, som er et slaraffenland for ornitologer). I samme lokale finder man også morgenmadssalen (buffet). Alle værelserne ligger på samme etage.

Værelse med kanaludsigt (inkl. morgenmad)
- Alle fem værelser har udsigt til kanalen og den smukke rødstensbro foran hotellet (enten forfra eller fra siden). Værelserne er pænt indrettede (stil og farver varierer) og har alle tv (med italienske kanaler), aircondition, wi-fi, telefon, minibar, værdiboks og rummeligt badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Flere af værelserne har plads til en ekstra opredning og to værelser har plads til familier med to voksne og to børn.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel Roma

Cittadella, Veneto

Hotel Villa Belfiore

Ostellato, Emilia-Romagna

Locanda del Borgo

Sestri Levante, Ligurien

Anbefalinger til dig

Villa Lidia

Riccione, Emilia-Romagna

Hotel Club Stella Marina

Cecina Mare, Toscana

Populært i Emilia-Romagna

Locanda Antiche Macine

Santarcangelo di Romagna

Hotel Villa Roncuzzi

San Pancrazio di Russi

search map