Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Byen Comacchio ligger i regionen Emilia-Romagna og kaldes også for ”lille Venedig”. Navnet kommer af, at byen er fordelt på 13 forskellige småøer. Mellem øerne findes der broer over de mange kanaler – nøjagtig som i Venedig.

Strande og kultur

Lagunebyen er en af hovedbyerne i Nationalparken Delta del Po og byder på i alt 7 forskellige strande fordelt på den i alt 25 kilometer lange kyststrækning. Ud over disse mange strande er der også rig mulighed for at gå på kulturel opdagelse i byen. De mange gamle broer er i sig selv værd at opleve. Derudover findes der ikke mindre end 5 kirker i byen fra forskellige historiske perioder. Her finder du også masser af spisesteder fra gode restauranter til pizzeriaer samt flere forskellige typer af butikker.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Bådture

Tag også med på bådtur gennem kanalerne i Comacchio eller med motorbåd mellem de forskellige byer langs kysten. I det nærliggende vådområde Valli di Comacchio er der rig mulighed for at studere fugle, cykle eller sejle.

 
 

Anbefalinger til dig

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populært i Emilia-Romagna

Residence Cleo

Lido degli Estensi

Residence Sottovento

Torre Pedrera

search map