Feriebolig i Cesenatico i Emilia-Romagna

Residenza Valverde

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residenza Valverde er et nyere feriecenter beliggende få meter fra Parco del Levante, byens store grønne park med legeplads. Det er et sandt paradis for børnefamilier, hvor faciliteter og muligheder for underholdning står i kø.

Oplagt sted for familier

Stedet ligger lige ved den børnevenlige strand, ca. en km fra Cesenaticos bycentrum. Der er to svømmebassiner (af hvilke et er opvarmet) med et område for børn, vandmassage, billard, bordtennis, minitennis, restaurant med aircondition, have og parkeringsplads. Mod betaling kan man benytte sig af vaskerum, garage og Internet-Point.

Her får du terrasse med havusigt

Lejlighederne råder alle over telefon, satellitfjernsyn, aircondition (mod bestilling og betaling af tillæg på stedet), terrasse med havudsigt, bord og stole. Vi gør opmærksom på, at der på udendørsarealerne er børneunderholdning hver eftermiddag/aften indtil ca. 22.30.

Lejlighederne på Residenza Valverde

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser (Libeccio)

Lejligheder Libeccio består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltseng samt evt. ekstra seng, badeværelse med toilet og bruser og terrasse med havemøbler og havudsigt.

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (Maestrale)

Lejligheder Maestrale består af opholdsstue med køkkenhjørne og to sovepladser, soveværelse med dobbeltseng og evt. ekstra seng, badeværelse med toilet og bruser og terrasse med havemøbler og havudsigt.

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser (Scirocco)

Lejligheder Scirocco består af opholdsstue med køkkenhjørne, to soveværelser med dobbeltseng og en ekstra seng hver, badeværelse med toilet og bruser og terrasse med havemøbler og havudsigt.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Residenza Sport

Cesenatico, Emilia-Romagna

Residence Hotel Amalfi

Lido di Savio, Emilia-Romagna

Residence Nautic

Rimini, Emilia-Romagna

Anbefalinger til dig

Hotel Nettuno

Cesenatico, Emilia-Romagna

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært i Emilia-Romagna

Residence Cleo

Lido degli Estensi

search map