Hotel i Cesenatico i Emilia-Romagna

Hotel Nettuno

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Nettuno byder udover nærheden til stranden på en fin pool med tilhørende solterrasse med liggestole og parasoller. På hotellet findes der endvidere parkeringsplads og cykeludlejning, 24-timers reception, fitness room, restaurant, bar og fjernsynsstue.

Pool og tæt på strand

Hotellet byder udover nærheden til stranden på en fin pool med tilhørende solterrasse med liggestole og parasoller. På hotellet findes der endvidere parkeringsplads og cykeludlejning, 24-timers reception, fitness room, restaurant, bar og fjernsynsstue.

Hotellets værelser er ca. 20 m² og er alle indrettede i blåt med hvide møbler og nougatfarvede stoffer. Alle værelserne råder over aircondition, fladskærms-tv, værdiboks, telefon og badeværelse med toilet og bruser, samt hårtørrer.
- Comfort-værelser har alle balkon og udsigt mod poolen, haven eller en intern gård. Der er mulighed for en ekstra opredning i udtræksseng eller i sovesofa.
- Værelser med havudsigt fra siden har balkon med havudsigt fra siden. Der er mulighed for en ekstra opredning i udtræksseng eller i sovesofa.
- Værelser med direkte havudsigt har enten balkon med direkte havudsigt eller panoramisk udsigt. Der er mulighed for en ekstra opredning i udtræksseng eller i sovesofa.
- Suite Marina har den store fordel at have mellemdøre imellem dem, så forældrene kan have børnene sovende i det tilstødende rum. I hvert rum er der mulighed for én ekstra opredning. Bemærk: Der accepteres kun bestillinger med mindst 4 deltagere (voksne og børn) til disse værelser.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel Lungomare

Cesenatico, Emilia-Romagna

Le Rose Suite Hotel

Rimini, Emilia-Romagna

Hotel Garden Sea

Caorle, Veneto

Anbefalinger til dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populært i Emilia-Romagna

search map