Hotel i Cesenatico i Emilia-Romagna

Hotel Nettuno

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Nettuno byder udover nærheden til stranden på en fin pool med tilhørende solterrasse med liggestole og parasoller. På hotellet findes der endvidere parkeringsplads og cykeludlejning, 24-timers reception, fitness room, restaurant, bar og fjernsynsstue.

Pool og tæt på strand

Hotellet byder udover nærheden til stranden på en fin pool med tilhørende solterrasse med liggestole og parasoller. På hotellet findes der endvidere parkeringsplads og cykeludlejning, 24-timers reception, fitness room, restaurant, bar og fjernsynsstue.

Hotellets værelser er ca. 20 m² og er alle indrettede i blåt med hvide møbler og nougatfarvede stoffer. Alle værelserne råder over aircondition, fladskærms-tv, værdiboks, telefon og badeværelse med toilet og bruser, samt hårtørrer.
- Comfort-værelser har alle balkon og udsigt mod poolen, haven eller en intern gård. Der er mulighed for en ekstra opredning i udtræksseng eller i sovesofa.
- Værelser med havudsigt fra siden har balkon med havudsigt fra siden. Der er mulighed for en ekstra opredning i udtræksseng eller i sovesofa.
- Værelser med direkte havudsigt har enten balkon med direkte havudsigt eller panoramisk udsigt. Der er mulighed for en ekstra opredning i udtræksseng eller i sovesofa.
- Værelser Marina med balkon / loggiao g direkte havudsigt: de er ca. 30 til 40 m² og har alle enten loggia eller balkon med direkte havudsigt. De indeholder alle dobbeltseng samt sofastol eller sovesofa, der nemt kan omdannes til én eller to ekstra opredninger. Værelset indeholder også tekøkken hvilket gør det til et godt valg for familier med små børn da det er muligt at orden børnemad lige når der er behov for det.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Hotel Lungomare

Cesenatico, Emilia-Romagna

Le Rose Suite Hotel

Rimini, Emilia-Romagna

Hotel Garden Sea

Caorle, Veneto

Anbefalinger til dig

Populært i Emilia-Romagna

Locanda Antiche Macine

Santarcangelo di Romagna

Residence Cleo

Lido degli Estensi

search map