Hotel i Cesenatico i Emilia-Romagna

Hotel Lungomare

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Spring i poolen på Hotel Lungomare ved Cesenatico Hotellet ligger direkte på stranden Værelse Acqua Suite Suite
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Lungomare ligger, som navnet antyder, helt ud til Adriaterhavets tillokkende sandstrande. Og som et godt alternativ til havet har hotellet også en stor swimmingpool (8 x 20 m). Hotellet er placeret tæt på gågaden i bydelen Villamarina lige syd for Cesenatico, hvorfra der blot er ca. 4 km ind til selve Cesenaticos stemningsfulde og livlige bykerne.

Nærhed til alt

Togstationen Gatteo a Mare ligger blot ca. 600 m væk. Herfra afgår der direkte tog til eksempelvis badebyen Rimini (ca. 20 min.) og til kulturbyen Ravenna med de mange mosaik-kunstskatte, som har placeret byen på UNESCO's landkort (ca. 30 min.). Desuden er der blot ca. 24 km fra lufthavnen i Rimini og ca. 110 km fra lufthavnen i Bologna. Der er gode parkeringsforhold på hotellet (der er gratis parkering, som ikke bestilles på forhånd). Hvis man hellere vil bevæge sig rundt lokalt på tohjulede, så stiller hotellet nogle cykler til gratis rådighed mod en lille kaution. Hotellet har desuden cykelværksted og en konstant buffet til cykelentusiaster, som har bestilt halvpension, så de altid kan få fyldt depoterne op når som helst på dagen.

smagfulde værelser

På hotellet er der fire etager, og man finder reception, elevator, lille træningscenter (øverst oppe) og sauna. Nogle af værelserne er forbundet med en dør, hvilket er en god løsning til familier. På dette meget børnevenlige hotel er der også legerum (både ude og inde) og babysitter. Af andre bekvemmeligheder finder man restaurant, som er åben både morgen, middag og aften. Morgenmaden serveres som buffet. Udenfor trækker swimmingpoolen (opvarmet til 28-29 grader fra marts til oktober), børnepoolen og de mange liggestole og parasoller. Alternativt kan man søge ned på stranden, hvor to liggestole og en parasol er inkluderet i værelsesprisen på Sole, Stella, Junior Suite og Suite - mens denne strandservice betales som tillæg, hvis man bor i Acqua og Cielo.

Læs om værelserne på Hotel Lungomare

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel Nettuno

Cesenatico, Emilia-Romagna

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Le Rose Suite Hotel

Rimini, Emilia-Romagna

Anbefalinger til dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Villa Mazzanta

Vada, Toscana

Populært i Emilia-Romagna

search map