Anmeldelser af Sant'Anna del Volterraio

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Sant'Anna del Volterraio

Læs personlige anmeldelser af Sant'Anna del Volterraio som ligger på Elba Ø. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Sant'Anna del Volterraio. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Ejler og Rie på Elba

opholdet på Sant`Anna del Volterraio var en meget positiv oplevelse, det er et fantastisk måde,
bebyggelsen er lavet på, så mange lejligheder, og alligevel følte vi en stilhed, som vi aldrig har oplevet, på et så stort ferie sted. Alt var smukt, beplantningerne var helt fantastiske, skønt med
parkering i kælderen.

Anbefaling til kommende gæster

Restauranten på pladsen var helt fantastisk, rigtig god service. Hvis man påtænker at besøge
Napoleons sommer bolig, så lad være, det er intet vær, helt igennem en kedelig oplevelse.
Elba er smuk, men hvis man ikke er til badning, har den ikke så meget at byde på, de småbyer
der findes, tager lang tid at komme til pga. vejforhold. Kaos ved færgerne skal man regne med, kom i god god tid.Vi har besøgt Italien rigtig mange gange og steder, og havde det ikke været for Sant`Anna del Volterraio, tror jeg nok vi havde følt os lidt snydt. Siger to ældre Italien elsker.

Sant'Anna del Volterraio
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Sant'Anna del Volterraio
Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (C)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Eckart og familie fra Oy-Mittelberg i Tyskland har holdt ferie på Sant'Anna del Volterraio i Bagnaia fra 27. April - 11. Maj 2013.

tak for at spørge. Vi var meget tilfredse med alt fra start til slut. Informationen fra In-Italia var fyldestgørende, kommunikationen kompetent, hurtig og omfattende. Kommunikationen foregik udelukkende på tysk. Lokalt i Bagnaia var alt også, som det var blevet beskrevet. Anlægget var godt vedligeholdt, lejligheden i god stand. Den lokale kontakt var venlig, høflig og hjælpsom. Kommunikationen foregik på engelsk. Vi er desværre ikke er gode nok til italiensk. Særligt godt var den stort anlagte pool. Smukt beliggende i en fredelige atmosfære.

Andre tilbud på stedet, kan vi ikke sige noget, da vi ikke gjorde brug af noget af det. Restauranten i komplekset var stadig lukket. I Bagnaia er der et lille supermarked med friske Panini hver dag (herunder søndage). Yderligere shoppingmuligheder findes ikke i Bagnaia. Større supermarkeder findes i de større byer på øen. Der er ikke langt dertil (i bil).

Man kan spise i Bagnaia på en restaurant og et pizzeria (Rustica). Restauranten var meget god. Pizzeriaet kan vi kun fraråde.

Bagnaia er en rolig lille badeby. Dem, der søger action, diskotek og konfetti går forgæves her. Men vi var landet det helt rigtige sted.

I begyndelsen af maj er belægningen af stedet stadig meget lav. (Ca. 5%). Det kan derfor være, at det er anderledes mht freden ved 100% belægning. For os har det imidlertid været som beskrevet. Til vores næste ferie i Italien, vil vi helt sikkert igen se på programmet fra In-Italia.

Med venlig hilsen
Eckart

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra tysk. Klik her for at se originalen
Erling med familie fra Oslo i Norge boede på Sant'Anna del Volterraio i Bagnaia fra d. 19. til d. 26. juli 2008.

Elba er en fantastisk øy, men stedet vi bodde på i Bagnaia var veldig stort, litt upersonlig ved første inntrykk. Senere skjønte vi at det ikke var så verst allikevel, mange aktiviteter for barna, flere restauranter på stedet og nede ved stranden, og vakter som passet på området dag og natt. Flotte tennisbaner og rent basseng. Leilighetene var derimot kjedelige, nesten triste og full av mauer da vi var der. Likevel ble det bra tilslutt, vi var jo mest på stranden eller kjørte rundt på øya.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Lene og familie fra København Ø boede igen i år på Sant'Anna del Volterraio i Bagnaia fra d. 28. juni til d. 5. juli 2008.

Igen var vi meget tilfredse med vores ophold i Bagnaia. Virkelig skønt sted.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Mette og familie fra Brabrand boede på Sant'Anna del Volterraio i Bagnaia fra d. 7. til d. 14. juli 2007.

Vi tilbragte en uge i Bagnaia, og nød opholdet i den lille og fredelige by. Feriecenteret fylder temmeligt meget i byen, som putter sig mellem bjergene, og byder på hyggelig strandby-atmosfære. Ved den lille strand ligger enkelte små butikker og restauranter, og det var ren nydelse at sidde i den nedgående sol og spise pizza og drikke kold hvidvin den aften vi kom, mens vi nød udsigten over havet. Byen ligger lidt udenfor alfasvej, og den ikke særligt børnevenlige strand gør, at der ikke er overrendt. Og det bringer mig til det eneste egentlige problem ved stedet for vores vedkommende: vi kunne ikke bade ved stranden med børnene, fordi der var for mange store sten og tang, og der blev meget hurtigt dybt. Til gengæld er øen jo ikke særligt stor, og vi kunne hurigt komme over til de brede, flade, hvide sandstrande på øens sydside.

Selve feriecenteret er udemærket og fint anlagt med boligerne placeret rundt langs områdets kant og med swimmingpools, resaturant, café og tennisbaner anlagt i de nydelige grønne arealer midt i området. Lejlighederne er ret ligegyldige og identitetsløse og vi følte os ikke fristede til at hænge ud ved boligen ret længe ad gangen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Charlotte med familj från Lidingö i Sverige bodde på Sant'Anna del Volterraio i Bagnaia från den 30. juni till den 7. juli 2007.

Vi är nöjda med semestern. Området var trevligt och lägenheterna låg väldigt fint. Poolen var bra och perfekt för motionssimning även om barnen blev besvikna över att badleksaker inte var tillåtna. Vi provade två resturanger i området varav El Faro (tror jag den hette) var riktigt bra. Närheten till stranden via trevlig promenadväg och minimarketen där man kunde köpa frukostbröd uppskattades.
Det enda negativa var att sängarna var ganska små.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Gard og familie fra Sofiemyr i Norge boede på Sant'Anna del Volterraio i Bagnaia fra d. 30. juni til d. 14. juli 2007.

Vi var veldig fornøyd med det aller meste. Spesielt var resort området veldig bra. Stort og med fine bassenger og fine uteområder.

En ting som vi var spesielt irritert over var at vi ikke fikk eksplisitt beskjed fra dere om at båten over til Elba burde bestilles så raskt som mulig. Ved en tilfeldighet leste vi at denne båten kunne være veldig full i helgene, og det var den! Vi fikk bare plass på den siste båten ut til Elba klokken 21, så etter å ha kjørt 2-3 timer i bil fra Firenze måtte vi henge i havne byen i 6 timer før vi fikk båten. Med barn og fullpakket bil var ikke dette noen vinner.

Men alt i alt, et veldig bra sted og vi hadde en veldig bra tur!

In-Italia's kommentar

Det er altid et godt spørgsmål, hvor meget vi som rejsebureau bør informere vore kunder om forskellige forhold. Vi skriver om nødvendigheden af at bestille færge til Elba i femte linie af vores beskrivelse af øen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Peter og familie med børn på 8 og 10 år fra Farum boede på Sant'Anna del Volterraio i Bagnaia fra d. 15. til d. 29. juli 2006.

Vi boede på Sankt Anna i Bagnaia i de 2 sidste uger af juli 2006. Stedet levede på alle måder op til vores forventninger.

Sankt Anna er et resort-område med omkring 100 lejligheder - alle i stueplan med egne små terrasser. Lejlighederne er relativt beskedne indrettet og uden charme, men forsynet med det nødvendige inventar, såsom masser af skabe og skuffer, køkkenværktøj m.m.

Resortområdet er meget fint. Meget velholdt byggeri, hvis arkitektur og beliggenhed er passet fint ind i den omkringliggende natur. Resortområdet er kendetegnet ved store grønne områder, hvor bebyggelsen er søgt "pakket ind" i buske og anden beplantning. På denne måde adskiller resortet sig visuelt fra de resortområder, som danske rejsebureauer udbyder rejser til.

I de 2 uger vi var på resortet, mødte vi ingen danskere eller andre skandinavere på resortet. Feriegæsterne er hovedsageligt italienere - som feriegæsterne på det øvrige Elba. "Bagsiden" ved, at resortets gæster primært er italienere, er, at personalet enten slet ikke kan - eller kun meget lidt - kan tale andre sprog end italiensk. Men det er på den anden også meget charmerende at holde ferie et sted, hvor fingersprog er det mest brugbare sprog .... Når det er sagt, skal det retfærdigvis nævnes, at personalet i receptionen i hovedreglen taler engelsk, omend deres engelske ordforråd ikke er jordens største.

Bagnaia er en meget lille by, men kun ganske få restauranter og butikker. Byen ligger ned til en lille bugt med en badestrand, men vi foretrak at tage til andre strande, da badestranden i Bagnaia er meget stenet. Sandstrandene på Elba ligger primært på den sydlige del af øen.

Bagnaia ligger på charmerende vis lidt "afsides" fra de mere menneskefyldte og levende steder på Elba. Så restaurantbesøg, indkøb m.m. foregår andre steder på øen.

Vi kan kun anbefale at holde ferie på Elba. Det er på mange måder et rigtigt dejligt sted. Elba er kendetegnet ved bjerglandskab, snoede veje, bugtede kyststrækninger, frodig natur, lav bebyggelse i typisk Toscana-byggestil, m.m. Der er mange turister på øen, men det er hovedsageligt italienere - og derudover franskmænd, tyskere og hollændere. Man kan få mange dejlige naturoplevelser på Elba. Særligt kan vi anbefale bjergvandring på toppen af øens højeste bjerg, som ligger ca. 1000 m. over havets overflade.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Tina fra Skævinge boede på Sant'Anna del Volterraio i Bagnaia fra d. 23. til d. 30. juli 2005.

Selve området var fuldt tilfredsstillende, med gode lejligheder og en dejlig stor pool, dog ville en lille vippe have været dejlig! Jeg syntes ikke, at det fremgår helt tydeligt fra jeres hjemmeside, at det ER nødvendigt med klubkort for at benytte den store pool samt , at der skal betales for benyttelse af tennisbanen på trods af føromtalte klubkort. Stranden var dårlig (skarpe sten) men vi var til gengæld heller ikke blevet lovet andet!

Alt i alt en rigtig god ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 3 voksne, 5 børn
Navn
Jan og familie fra Vedbæk boede på Sant'Anna del Volterraio i Bagnaia fra d. 16. til d. 30. juli 2005.

Vi har haft en super god tur til Elba - en ø som vi kun kan anbefale til andre. Stedet var perfekt, vejret dejligt og befolkningen venlig og imødekommende. Kort sagt endnu en super tur til Italien

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 

Anbefalinger til dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populært på Elba Ø

search map