Ferieboliger og hoteller på Capri, Ischia og Procida

Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Henter indhold

Capri

Capri Ø er en af de mere kendte og elskede øer beliggende i Det Tyrrhenske Hav.

Øen, som ligger i Napoli bugten, er en eksklusiv destination der besøges af diverse berømtheder fra hele verden. Den er ikke meget større end 10 km² og består for det meste af kalkholdig sten, som er blevet formet af vinden og havet til bjergtoppe, skråninger og fantastiske landskaber.

Klimaet er mildt og tørt, vegetationen består især af frodige skove, appelsinplantager og vinmarker.

Udover en skøn natur er her også formidable shoppingmuligheder for de designerbevidste shoppere. Som førnævnt har Capri ry for at være en rigtig jet-set ø, hvilket kan forklare hvorfor der i gågaden i Capri by ligger en lang række disse eksklusive butikker. Selvfølgelig er her også plads til de "almindelige" besøgende som nok i virkeligheden udgør den største del af de besøgende. Her findes naturligvis restauranter, butikker og indkvarteringsmuligheder, hvor priserne er til at betale.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Ischia

Ischia ø er på højde med Capri, en af de kendte øer ud for Napoli og den sorrentinske halvø.

Byen Ischia Porto er øens største by – her ligger bl.a. havnen hvor færgerne lægger til.

Byen har navngivet hele øen og er forbundet med Ischia Ponte, den gamle kystby hvor den smukke fæstning ligger. Størsteparten af øens hoteller er placeret i Ischia Porto og ligeldes finder man de mest besøgte shoppinggader her, bl.a. Via Roma og Corso V. Colonna. Desuden findes der diskoteker, natklubber, restauranter, de traditionelle taverner og vinkældre.

En anden større by er Forio d'Ischia, der rummer et hyggeligt bycentrum og havnepromenade. Her bor du også nær strand og den båd der tager dig til Napoli afgår også herfra og ikke blot fra Ischia Porto.

Ischia er desuden meget kendt for dens mange helbredende kilder (terme), hvoraf nogle af disse når en temperatur på over 40 grader (!) - opvarmet af den vulkanske undergrunds varme.
"Termerne" ligger i skønne parklignende områder, hvortil man kan købe fx en heldagsbillet og gå fra bad til bad. Nogle af disse områder har også adgang til en almindelig strand så man kan veksle mellem det friske saltvand, og de varme og eftersigende helbredende kilder.

Transporten på Ischia er til at overskue. Der kører busser rundt om øen i begge retninger, så man kommer meget nemt rundt over hele øen langst kystlinien og de større byer. Vil man ind i landet ad de mindre befærdede veje, kan man med fordel leje en scooter - hvilket der er rig mulighed for.

Procida

På den mindste af øerne, Procida, mister man tidsfornemmelsen blandt antikke havlegender, duften fra citrontræerne og mågerne i luften. Øens fyrtårn og dens uafbrudte aktivitet er med til at danne en eventyrlig atmosfære på øen… Tiden går bare langsommere her.

Turismen er sat i et ligeså lavt gear som indbyggernes daglige trummerum, og det er Procida der byder på det mest uspolerede og - måske lidt klichéfyldte ord - autentiske miljø af de tre øer her ud for Campanias kyst. Procida nås nemt fra Napoli og med både fra de øvrige naboøer.

 

Populært på Capri, Ischia og Procida

Hotel Imperamare

Forio d'Ischia

Posidonia Residence

Ischia Porto

search map