Ferieboliger og hoteller
på Capri, Ischia og Procida

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Henter indhold

Capri Ø er en af de mere kendte og elskede øer beliggende i Det Tyrrhenske Hav.

Øen, som ligger i Napoli bugten, er en eksklusiv destination der besøges af diverse berømtheder fra hele verden. Den er ikke meget større end 10 km² og består for det meste af kalkholdig sten, som er blevet formet af vinden og havet til bjergtoppe, skråninger og fantastiske landskaber.

Klimaet er mildt og tørt, vegetationen består især af frodige skove, appelsinplantager og vinmarker.

Udover en skøn natur er her også formidable shoppingmuligheder for de designerbevidste shoppere. Som førnævnt har Capri ry for at være en rigtig jet-set ø, hvilket kan forklare hvorfor der i gågaden i Capri by ligger en lang række disse eksklusive butikker. Selvfølgelig er her også plads til de "almindelige" besøgende som nok i virkeligheden udgør den største del af de besøgende. Her findes naturligvis restauranter, butikker og indkvarteringsmuligheder, hvor priserne er til at betale.

Ischia

Ischia Porto er øens største by – her ligger bl.a. havnen hvor færgerne lægger til.

Byen har navngivet hele øen og er forbundet med Ischia Ponte, den gamle kystby hvor den smukke fæstning ligger. Størsteparten af øens hoteller er placeret i Ischia Porto og ligeldes finder man de mest besøgte shoppinggader her, bl.a. Via Roma og Corso V. Colonna. Desuden findes der diskoteker, natklubber, restauranter, de traditionelle taverner og vinkældre.

En anden større by er Forio d'Ischia, der rummer et hyggeligt bycentrum og havnepromenade. Her bor du også nær strand og den båd der tager dig til Napoli afgår også herfra og ikke blot fra Ischia Porto.

Ischia er desuden meget kendt for dens mange helbredende kilder (terme), hvoraf nogle af disse når en temperatur på over 40 grader (!) - opvarmet af den vulkanske undergrunds varme.
"Termerne" ligger i skønne parklignende områder, hvortil man kan købe fx en heldagsbillet og gå fra bad til bad. Nogle af disse områder har også adgang til en almindelig strand så man kan veksle mellem det friske saltvand, og de varme og eftersigende helbredende kilder.

Transporten på Ischia er til at overskue. Der kører busser rundt om øen i begge retninger, så man kommer meget nemt rundt over hele øen langst kystlinien og de større byer. Vil man ind i landet ad de mindre befærdede veje, kan man med fordel leje en scooter - hvilket der er rig mulighed for.

Procida

Procida mister man tidsfornemmelsen blandt antikke havlegender, duften fra citrontræerne og mågerne i luften. Øens fyrtårn og dens uafbrudte aktivitet er med til at danne en eventyrlig atmosfære på øen… Tiden går bare langsommere her.

Turismen er sat i et ligeså lavt gear som indbyggernes daglige trummerum, og det er Procida der byder på det mest uspolerede og - måske lidt klichéfyldte ord - autentiske miljø af de tre øer her ud for Campanias kyst. Procida nås nemt fra Napoli og med både fra de øvrige naboøer.

Skjul teksten
ferieboliger
Tab 6
Tab 5
Tab 4
Tab 5

Anbefalinger til dig

Casa Grion

Corchiano, Lazio

Beliggende under 1 km uden for den lille landsby Corchiano finder man Casa Grion, der er bygget efter en rustik arkitektonisk lineal. Huset med den store pool (6x 12 m) er beliggende omgivet af hassel... nødder, vinmarker og olivenlunde. Der er desuden opvaskemaskine, vaskemaskine og fem soveværelser med eget bad i huset.Læs mere

Casa Bassa

Orvieto, Umbrien

Casa Bassa er et typisk bondehus som er blevet renoveret i henhold til den traditionelle, lokale stil. Huset er omgivet af en stor have rig på blomster og udstyret med havemøbler samt pool (4 x 8 meter) som vil gøre opholdet endnu mere bekvemt.

L'Oasi

Assisi, Umbrien

L'Oasi ligger smukt på Monte Subasio, ca. 4 km fra den imponerende by Assisi. Fra l'Oasi kan du nyde de fredelige omgivelser, poolen og den panoramiske udsigt over dalen, som du deler med ejeren og de andre gæster.

Populært på Capri, Ischia og Procida

Posidonia Residence

Ischia Porto

I kort afstand fra Ischia Portos livlige centrum ligger Poseidonia Residence i rolige omgivelser på et udsigtsted lige over byen. Her er 12 forholdsvis små lejligheder med aircondition, LCD-fjernsyn, ... telefon og sikkerhedsboks. Her er også en stor solterrasse med udsigt over byen, havet og Procida i horisonten. Læs mere

Residence Villa Teresa

Casamicciola Terme

Residence Villa Teresa består af fem villaer, som hver rummer flere lejligheder, omgivet af en have på 10.000 m². Omgivelserne er rolige, udsigten bemærkelsesværdig. I et hjørne af ejendommen har man ... installeret en flot pool med indbygget børneafdeling og terrasse, hvorfra man har udsigt over landskabet og havet i det fjerne. Lejlighederne er alle lidt forskelligt indrettede. De har dog alle udgang til enten egen terrasse eller have med bord og stole. Læs mere

Hotel La Casa sul Mare

Procida

Hotel La Casa sul Mare ligger og spejder ud over havet i den maleriske og historiske by Marina di Corricella. Hotellet er perfekt til romantisk øferie for dig og din bedre halvdel. I falder nemt i svime.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog