Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ischia Porto er både øens største by og havn, hvor færgerne lægger til. Byen har navngivet hele øen og er forbundet med Ischia Ponte, den gamle kystby hvor den smukke fæstning ligger.

Ischias havn var tidligere en sø, som blev dannet efter et jordskælv. Den blev først indviet som havn i 1854, da man åbnede søen for at få vandet til at cirkulere bedre og dermed forbedre fiskeriet.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Årene efter begyndte der at komme mange mennesker til Ischia især på grund af øens mange kurbade. Det var især Napolis middelklasse, som kom i sommermånederne for at slappe af og lade sig kurere af det helende vand. Denne tradition er siden fortsat og Porto di Ischia er i dag meget populær for dem, som vil nyde solen, stranden samt muligheden for at shoppe. Størstedelen af øens hoteller er placeret i Ischia Porto, der også har nogle af de mest besøgte shopping-gader f.eks. Via Roma og Corso V. Colonna. Derudover er der diskoteker, natklubber, restauranter, traditionelle tavernaer og vinkældre.

 
 

Populært på Capri, Ischia og Procida

Hotel Imperamare

Forio d'Ischia

Posidonia Residence

Ischia Porto

search map